Πρόσωπο "έκπληξη" για την παρουσίαση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Βρίσκεται πολύ κοντά στο "ναι"

Ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρόσωπο

Την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ετοιμάζει με γρήγορους ρυθμούς ο ΑΝΤ1. Το άτομο μάλιστα που ενδέχεται να το παρουσιάσει αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν περάσει αυτές τις μέρες από κάστιγκ, αναφορικά με το ποιος θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του φαντασμαγορικού σόου.

Εκείνος λοιπόν που βρίσκεται πιο κοντά στο ναι φαίνεται πως είναι ο Νικόλας Ράπτης, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη τίποτα. Ο ίδιος ωστόσο βρίσκεται ήδη στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού καθώς συνεργαζόταν και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The2night show , με το Χιούστον το Λύσαμε αλλά και με την εκπομπή για το EURO 2020 «Παίξτε μπάλα»

Νικόλας Ράπτης για την παρουσίαση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον Νικόλα Ράπτη και την ζωή του

  • Ο Νικόλας Ράπτης γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής στις 21 Δεκεμβρίου του 1982
  • Μεγάλωσε στην Ιτέα Φωκίδας
  • Είναι σε σχέση τα τελευταία 5 χρόνια
  • Είναι απόφοιτος του αμερικανικού κολεγίου DEREE και του τμήματος "Επικοινωνίας και Διαφήμισης", ενώ έκανε μεταπτυχιακό στο University of Cardiff στην Ουαλία στο τμήμα "Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων"
  • Ξεκίνησε να εργάζεται στο εμπορικό τμήμα του MAD t.v. το 2010 και ύστερα μεταπήδησε στο ραδιόφωνο του MAD
  • Στη συνέχεια εργάστηκε στον Music για 5 χρόνια, στο MTV και το Rise και πλέον παρουσιάζει το πρωινό του Δρόμου μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη
  • Σημαντικός σταθμός στην καριέρα του οι εκπομπές στο Netwix και η συμμετοχή του στις θρυλικές "Μύγες" του "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
  • Φέτος παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 την εκπομπή "Χιούστον το Λύσαμε" μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23:30
  • Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @raptis_nick κι έχει 263.000 followers

«Πονοκέφαλος» για τον ΑΝΤ1 η κριτική επιτροπή

Σε λίγους μήνες πρόκειται να δούμε το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1. Ωστόσο όπως φαίνεται, το κανάλι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, το κανάλι προσέγγισε αρχικά τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος έχει αρκετό καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση, ωστόσο αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία θέλει πρώτα να δει ποιο πρότζεκτ θα αναλάβει στο κανάλι μετά το τέλος του Still Standing. Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος ξεκίνησε φέτος τη συνεργασία του με το κανάλι αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της Φάρμας, απέρριψε την πρόταση καθώς θέλει να κάνει ψυχαγωγική εκπομπή.