Αιμίλιος Χειλάκης: Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες - Αυτός θα είναι ο πρώτος του σύμμαχος

Θα φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αιμίλιος Χειλάκης: Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες - Αυτός θα είναι ο πρώτος του σύμμαχος

Ο νέος και ανατρεπτικός κύκλος των Άγριων Μελισσών έρχεται από την προσεχή σεζόν. Μάλιστα, πρόκειται να δούμε αρκετές νέες αφίξεις, μια εκ των οποίων αφορά τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά και έχει αποκαλύψει πως θα υποδυθεί τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος πρόκειται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τηλεθεατή, ο πρώτος του σύμμαχος που θα βρεθεί στο πλευρό του είναι ο Μελέτης τον οποίο και είδαμε να επισκέπτεται στη φυλακή στο τέλος του δεύτερου κύκλου. Μια σκηνή στην οποία φάνηκαν έτσι οι προθέσεις του. Και είναι αυτός που του μεταφέρει και τα όσα συνέβησαν με τον αδελφό του, αλλά και αυτός που θα τον φέρει σε επαφή με τον Δούκα Σεβαστό.

Η αυτοκτονία της αδελφής του, της Ανέτ, τον έχει συγκλονίσει, όπως και η απόρριψη από τα παιδιά του. Επίσης, ο Δούκας Σεβαστός νιώθει βάρος στη συνείδηση του και για το χαμό του Μιλτιάδη, αλλά και παλαιότερα του μικρού του αδελφού, του Κωνσταντή. Σε αυτή τη φάση της αναδιοργάνωσης που βιώνει, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη στάση που θα κρατήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Το μίσος της Μυρσίνης για τις αδελφές Σταμίρη δεν έχει ξεθυμάνει και σίγουρα θα δρομολογήσει μια σειρά από ακραίες εξελίξεις. Κι εκεί ακριβώς θα πατήσει ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο οποίος θα την προσεγγίσει με σκοπό να την κάνει κι εκείνη «πιόνι» του. Άχετα λοιπόν από τη στάση που θα κρατήσει ο σύζυγος της, η Μυρσίνη θα ταχθεί στο πλευρό του Ακύλα και θα είναι από τους πρώτους συμμάχους του.

Αιμίλιος Χειλάκης νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Διαψεύδει την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες - Επικό βίντεο

Σε λίγο καιρό η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, πρόκειται να επιστρέψει με έναν ανανεωμένο και ανατρεπτικό κύκλο. Ένας μάλιστα γνωστός ηθοποιός που φημολογούνταν ότι θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στο σίριαλ, τελικά διέψευσε την είδηση.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, του οποίου το όνομα είχε προστεθεί στη λίστα με τις νέες αφίξεις, μαζί με αυτό του Αιμίλιου Χειλάκη.

Ωστόσο, ο πρώτος είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι δεν θα συμμετάσχει στην εν λόγω σειρά, μιας και το αποκάλυψε με ένα επικό και απολαυστικό βίντεο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.