Ασύλληπτη καταγγελία από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Ντόπιοι καταστηματάρχες κλέβουν τις προμήθειες για τους πυρόπληκτους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτη καταγγελία από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, μέσα από τα social media. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ντόπιοι καταστηματάρχες κλέβουν τις προμήθειες για τους πυρόπληκτους.

Ο δημοφιλής Youtuber σε μερικά stories που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, περίεγραψε έναν διάλογο που με ένα κάτοικο της περιοχής ο οποίος ανέφερε πως μερικοί ντόπιοι παίρνουν τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και τα πουλάνε στα μαγαζιά τους!

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος, μερικά μανάβικα άρχισαν ξαφνικά να πουλάνε προϊόντα που δεν είχαν παλιότερα όπως για παράδειγμα μακαρόνια, μπισκότα και χυμούς.

Στο τέλος, ο ίδιος κάνει έκκληση σε όσους γίνονται μάρτυρες σε κάτι τέτοιο να του στέλνουν φωτογραφίες από το ράφι και το μαγαζί που τα πουλάει προκειμένου έπειτα να τις αναρτήσει στα social media. Δείτε εδώ στο μεταξύ στο μεταξύ και τη πρώτη φωτογραφία του Αλέξανδρου αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό του.

Το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Σαμπάνη για τους πυρόπληκτους

Η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές καθώς η πύρινη λαίλαπα η οποία ήταν διάσπαρτη σε πολλά σημεία της χώρας, άφησε ανυπολόγιστες ζημιές πίσω της.

Αμέτρητες δασικές εκτάσεις, οι ψυχές των ζώων αλλά και οι κόποι χρόνων χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά προκαλώντας στους πολίτες αμέτρητα συναισθήματα καθώς η οργή, η αγανάκτηση αλλά και ο πόνος αυτές τις μέρες κυριαρχούν στα πρόσωπά τους.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν θέλησε να κάνει μια κίνηση ανθρωπιάς καθώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους followers του ότι η συναυλία του στις 14 Αυγούστου στο Μορφάτι θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Έτσι, ένα μέρος της προσωπικής του αμοιβής όσο και των εσόδων της επιχείρησης θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους.

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: «Η προγραμματισμένη μου συναυλία στις 14 Αυγούστου στα Αστέρια στο Μορφάτι θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου τα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας. Θέλουμε να συνδράμουμε αυτές τις δύσκολες ώρες όπως μπορούμε, αποφασίσαμε μέρος της προσωπικής μου αμοιβής αλλά και των εσόδων της επιχείρησης να διατεθεί για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και την αναδάσωση της χώρας μας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαμπάνη