Αθηνά Οικονομάκου: «Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την ομάδα που παλεύει μόνη της στη Μάνη»

Η νέα ανάρτηση της για τους πυροσβέστες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηνά Οικονομάκου: «Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την ομάδα που παλεύει μόνη της στη Μάνη»

Για την φωτιά στην Μάνη θέλησε να κάνει λόγο η Αθηνά Οικονομάκου, μέσα από μια ανάρτηση της στα social media. Η ίδια ξέσπασε μάλιστα και πριν μερικές μέρες για πυρκαγιές.

Η γνωστή ηθοποιός αυτή τη φορά θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους πυροσβέστες που βρίσκονται στη Μάνη, μια περιοχή η οποία πλήττεται διαρκώς αυτές τις μέρες από τις φωτιές, καθώς υπάρχουν συνεχώς νέες αναζωπυρώσεις.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τις φωτιές

Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν δημοσίευσε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: “Ένα μεγάλος μπράβο σε αυτή την ομάδα που παλεύει μόνη της, τόσες μέρες στη Μάνη που δυστυχώς ακόμα έχει αναζωπυρώσεις“.

Αθηνά Οικονομάκου για τις φωτιές

Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο 5αστερο ξενοδοχείο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι μαγευτικό. Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Σαντορίνη πρέπει να ξέρετε οπωσδήποτε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε αυτό το... παλάτι γιατί αξίζει να πάτε!

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί! Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο;

Επειδή το Kivotos Santorini θα αποτελέσει το νέο στολίδι της Σαντορίνης και θα προκαλέσει αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει από 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος 2070€.

Δείτε φωτογραφίες του στο Travelstyle.gr