Φτυστή η Έλενα Παπαρίζου - Η τρυφερή φωτογραφία του (πρώην της) Τόνυ Μαυρίδη με την σύζυγό του

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φτυστή η Έλενα Παπαρίζου - Η τρυφερή φωτογραφία του (πρώην της) Τόνυ Μαυρίδη με την σύζυγό του

Ο Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου έζησαν έναν μεγάλο έρωτα μαζί με την επαγγελματική τους συνεργασία. Ενώ, όμως, όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της showbiz, έδωσαν τέλος στη σχέση τους με τρόπο που οι οικονομικές τους διαμάχες τους ακολούθησαν για χρόνια μετά στη ζωή τους.

Σε συνέντευξή του αργότερα, ο ίδιος δήλωσε πως η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με τη νίκη της τραγουδίστριας στη Eurovision. Ήθελε να εξασφαλίσει ότι η Έλενα θα ήταν η καλύτερη της χώρας, αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστεί το άγχος και την πίεσης της περίστασης, κάτι που του στοίχισε ψυχολογικά.

Πλέον, όμως, και οι δύο έχουν προχωρήσεις στις ζωές τους. Εκείνος με τη σύζυγό του, Ευαγγελία Καραμπετζάκη, με την οποία, αν και ανά διαστήματα ακούγονται φήμες περί χωρισμού, είναι καλύτερα από ποτέ. Εκείνη με τον επιχειρηματία Ανδρέα Καψάλη (παντρεύτηκαν το 2015).

Ο Τόνυ Μαυρίδης, λοιπόν, είναι πλέον 10 χρόνια με τη γυναίκα που ήρθε στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Παπαρίζου και που, τελικά, έγινε σύζυγός του. Για να γιορτάσει, μάλιστα, την περίσταση, έκανε ένα story στο προφίλ του στο Instagram με τους δυο τους αγκαλιά.

Η σύζυγος του Τόνυ Μαυρίδη

Τόνυ Μαυρίδη σύζυγος του πρώην της Έλενας Παπαρίζου

Καλά το χαμόγελό της δεν είναι ίδιο με αυτό της Έλενας Παπαρίζου; Σοκ!

Το σπίτι του Τόνυ Μαυρίδη

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παραγωγός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε στο παρελθόν ορισμένες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του και συγκεκριμένα από το σαλόνι του!

Όπως θα παρατηρήσετε φαίνεται τόσο αριστοκρατικό και χλιδάτο και συνάμα τόσο άνετο και χουχουλιάρικο! Ένας μεγάλος καναπές με τεράστια μαξιλάρια βρίσκεται στο κέντρο του σαλονιού και μάλλον είναι το αγαπημένο μέρος του ζευγαριού και το μέρος στο οποίο χαλαρώνουν προφανώς!

Τόνυ Μαυρίδη σπίτι

Τόνυ Μαυρίδη καναπές