Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η ανάρτηση για την Τσολάκη μετά την αποχώρηση από το Καλοκαίρι Not

Η Ελένη από την άλλη... δεν είπε τίποτα στον αέρα της εκπομπής όταν ξεκίνησε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η ανάρτηση για την Τσολάκη μετά την αποχώρηση από το Καλοκαίρι Not

Μόνο ένα μήνα έκατσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η γνωστή δημοσιογράφος αυτή τη σεζόν βρισκόταν με την Κατερίνα Καινούργιου στο “Ευτυχείτε”, ενώ τον τελευταίο μήνα στην καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού, βγήκε σε καλοκαιρινή άδεια.

Η Τζωρτζέλα μάλιστα, χθες 12/8 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο φωτογραφίες από την εκπομπή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σε όλη την ομαδάρα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζωρτέλα Κόσιαβα αποχώρηση Καλοκαίρι Not

Μάλιστα, η δημοσιογράφος θέλησε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με την Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής.

Τζωρτέλα Κόσιαβα Ελένη Τσολάκη αποχώρηση

O τσακωμός της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στον αέρα του Καλοκαίρι Not

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που έφερε αντιδράσεις, χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not, όταν βγήκε μέσω Skype ο Γιώργος Πατούλης και ξεκίνησε συζήτηση σχετικά με τον εμβολιασμό. Μιλώντας για τις παρενέργειες η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά γυναικών που φέρονται να πέθαναν από το εμβόλιο.

«Έχουν υπάρξει άνθρωποι, που έχουν χάσει τη ζωή τους, υπάρχουν πολύ νέες γυναίκες και υγιέστατες που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca, εκείνες δεν ήθελαν, αλλά τις έπεισαν και χάσανε τη ζωή τους. Άρα αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους δεν μπορούμε να τους βάζουμε ότι δεν έγινε τίποτα. Και είστε και γιατρός» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Τι λέτε για τους 4 εκατομμύρια ανθρώπους, που χάσαμε και το 99,9% ήταν ανεμβολίαστοι; Σε αυτούς κάνατε μνημόσυνο πώς χάθηκαν και γιατί; Από την άλλη, επειδή είμαι γιατρός, είστε σίγουρη ότι πέθανε από αυτό που λέτε;» απάντησε ο κ. Πατούλης.

«Εσείς είστε σίγουρος ότι αυτές οι δύο γυναίκες που σας έφερα ως παραδείγματα, δεν έφυγαν επειδή έκαναν τον εμβολιασμό τους;» ανταπάντησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και πήρε την απάντηση που την έκανε έξαλλη: «Θα σας πω λοιπόν, ότι κάνετε πολύ κακό μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές να λέτε αυτά που λέτε σήμερα και δημιουργείτε τη δυνατότητα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους μέσα από την παραφιλολογία».

«Ποια παραφιλολογία; Εγώ είμαι ανεμβολίαστη γιατί έχω αρκετά αυτοάνοσα. Φοβάμαι μην πεθάνω γιατί έχω μια οικογένεια και έχω να μεγαλώσω ένα μικρό παιδί» είπε με τη σειρά της η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.