Παράτησε την υποκριτική και διδάσκει yoga - Αγνώριστος σήμερα ο "Λουκάς" από τους Singles

Γκριζομάλλης πια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του να... τεντώνεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παράτησε την υποκριτική και διδάσκει yoga - Αγνώριστος σήμερα ο

Θυμάστε τον «Λουκά» από τους Singles, έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ιστορικής σειράς του Mega; Ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης αποτελεί ένα σπουδαίο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης, άλλωστε, αλλά σήμερα έχει κάνει τη στροφή στη ζωή του.

Ο Αντώνης Φραγκάκης υπήρξε μοντέλο και μάλιστα έκανε μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, το 1990-1991 είχε συμμετάσχει στην καμπάνια του Guess στη Μύκονο με την Κλόντια Σίφερ.

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής από τον Ανδρέα Βουτσινά.Αργότερα άρχισε να συμμετάσχει σε ταινίες, σειρές στην τηλεόραση και παραστάσεις στο θέατρο.Η καριέρα του Αντώνη Φραγκάκη περιλαμβάνει αξιόλογες συμμετοχές σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως Τα παιδιά της Νιόβης (2004), Singles (2005), Οι Μάγισσες της Σμύρνης,Αυτόπτης Μάρτυς (1993),Τυφλόμυγα κ.ά.

Σήμερα ο Αντώνης Φραγκάκης είναι 57 ετών, ωστόσο, είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας με γκρίζα μαλλιά και αρρενωπά χαρακτηριστικά προσώπου που λατρεύουμε να βλέπουμε, με έναν ακόμη μεγάλο ηθοποιό να παραμένει όμορφος. Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει υιοθετήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής με επιλεκτικές καλλιτεχνικές δουλειές καθώς είναι δάσκαλος yoga.

Συγκεκριμένα, μαζί με τη σύντροφο του Αναστασία Ξυδή μέσα από το project somawareness που έχουν δημιουργήσει, παραδίδουν μαθήματα γιόγκα και τάι τσι.

Ο Αντώνης Φραγκάκης καθημερινά ξυπνά στις 6 το πρωί και κάνει καθημερινά yoga. Λατρεύει το μπάσκετ, το ποδήλατο και το κολύμπι. Του αρέσει το διάβασμα και το περπάτημα ενώ η γουρουνιά που κατά καιρούς επιτρέπει στον εαυτό του είναι τα γλυκά με προτίμηση στη σοκολάτα και στο γαλακτομπούρεκο!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεό του εδώ! Είναι σοκαριστική η αλλαγή του!