Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Ξέσπασε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή της Τσολάκη, Καλοκαίρι Not

Τι συνέβη;

Ξέσπασε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή της Τσολάκη, Καλοκαίρι Not
News 13.08.2021 13:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not, έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε τόσο στις φωτιές που ξέσπασαν και έκαψαν εκατομμύρια στρέμματα, αλλά και στον κορωνοϊό που συνεχίζει και εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή Καλοκαίρι Not

«Οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη», είπε αρχικά για τις φωτιές στην χώρα.

«Ο κορωνοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες, «δεν υπάρχει κορωνοϊός». Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορωνοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία. Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο», είπε για την πανδημία.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Σταρόβα για τα θέατρα

Θεωρείς ότι μόλις ανοίξει το θέατρο θα κοπάσει το metoo και οι καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει ή θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό;

Αν ήταν ανοικτά τα θέατρα, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα είχε γίνει. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή, εντάξει να υπήρχαν περιστατικά, κάποιες περιπτώσεις που όντως πρέπει ναι, να βγουν, αλλά υπήρχαν και πράγματα που ήταν γνωστά στο χώρο και τώρα ξαφνικά μας έπιασε κάτι.

Υπάρχει μια τεράστια υπερβολή και μια τεράστια υποκρισία. Εννοείται ότι δεν αποσιωπούμε κάτι, αλλά δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Τους… βαφτίσαμε τώρα όλους βιαστές. Δεν πάει έτσι. Κι από την άλλη δεν είναι δουλειά του καθενός ή της κάθε εκπομπής να λύσει αυτό το θέμα. Αρμόδια είναι μόνο η δικαιοσύνη», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα.

Δημήτρη Σταρόβας για καταγγελίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Δημήτρης Σταρόβας "άδειασε" το YFSF - «Δεν με πήραν τηλέφωνο»

Δημήτρης Σταρόβας: Δέχθηκε πρόταση να είναι συμπαρουσιαστής της Ιωάννας Μαλέσκου

Share