Νικολέττα Ράλλη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της από τις διακοπές τους

Ότι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της από τις διακοπές τους

Η Νικολέττα Ράλλη αυτήν την περίοδο απολαμβάνει με την κορούλα της τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ευρυτανία. Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου αρκετά συχνά δημοσιεύσει προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κόρη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σαν "βροχή" έπεφταν τα σχόλια αλλά και τα likes στην τρυφερή ανάρτηση όπου η γλυκιά μανούλα φαίνεται να κάθεται σε έναν βράχο έχοντας αγκαλιά την κόρη της και χαμογελά στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη στο Instagram

«Λιώσαμε» με την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία

Η Νικολέτα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος δημοσίευσαν την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία και «λιώσαμε» με το πόσο τρυφερή είναι.

Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και την μικρή κορούλα τους.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι τρεις τους και από ότι φαίνεται τραβήχτηκε στις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Λευκάδα.

Η Νικολέττα Ράλλη, που αποκάλυψε μάλιστα πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη, δημοσίευσε την γλυκιά αυτή φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα: «Σας είχα πει το καλοκαίρι ότι διακοπές με μωρό, ούτε στον εχθρό μου... Παρόλα αυτά δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ, αυτές τις πρώτες μας διακοπές στην Λευκάδα και το σοκ που είχε πάθει η μικρή μας, με το εκτυφλωτικό γαλάζιο της θάλασσας των Εγκρεμνών.

Εύχομαι να περάσετε υπέροχα Χριστούγεννα και ακόμα και αν δεν είναι όπως τα περιμέναμε ή τα είχαμε ονειρευτεί, να είναι γεμάτα με εκείνες τις ευχάριστες αναμνήσεις που είμαι σίγουρη ότι θα έχετε... Στα καλύτερα που έρχονται!».

πρώτη οικογενειακή φωτογραφία ράλλη-ανδρούτσος