Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή φωτογραφία από τα γενέθλια του γιου της

Το συγκινητικό μήνυμα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή φωτογραφία από τα γενέθλια του γιου της

Ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έχει σήμερα τα γενέθλιά του καθώς γίνεται 13 ετών. Η μητέρα του η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία προκειμένου να ευχηθεί στον Φίλιππο Ραφαήλ.

Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «13 πια τα χρόνια που γιορτάζουμε την ύπαρξή σου… και κάθε φορά, κάθε χρονιά, κάθε μέρα, νιώθω την ίδια ευγνωμοσύνη που με διάλεξες για μαμά…Σ´ αγαπώ λαμπερό μου πλάσμα.. Χρόνια σου πολλά, γεμάτα φως & όπως τα ονειρεύεσαι..».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σε πελάγη ευτυχίας η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την αποχώρησή της από το Open

Με μια επίσημη ανακοίνωση, το MEGA αποκάλυψε πως η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει πλέον στο δυναμικό του. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Πολύ καιρό τώρα είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες για την αποχώρησή της από το Open και την μεταγραφή της στο κανάλι της Συγγρού και λίγα λεπτά πριν επιβεβαιώθηκαν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα, με την ίδια να πετάει κυριολεκτικά από την χαρά της.

«Γεια σας ρε παιδιά. Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω, μπορώ μαζί σας να το μοιραστώ πως πια είμαι στο MEGA, στο MEGA το καλό!» λέει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με ένα χαμόγελο μέχρι τα χείλη.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την μεταγραφή της στο Open

«Δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου»

Μία «έκπληξη» περίμενε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπή της, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος με μία ατάκα του για το τηλεοπτικό της μέλλον κατάφερε να τη φέρει σε φοβερή αμηχανία, μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα.

«Αν μου δώσουν δική μου εκπομπή τι, θα μείνω εδώ για πάντα πανελίστας; Αν μου δώσουν θα την κάνω και θα με συγχωρήσεις γιατί είσαι μεγάλη καρδιά. Θα πάρω και τον Βασάλο μαζί μου γιατί είναι δική μου ανακάλυψη», ξεκίνησε να λέει ο Παύλος Σταματόπουλος και στη συνέχεια, να διαλέγει ποιος συνεργάτες θα πάρει μαζί του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέλαγε ενώ η floor manager της εκπομπής τον ενημέρωσε ότι έχει σκοπό να στηρίξει τη Σίσσυ.

«Πρόσεξε τι λες γιατί δεν ξέρουμε που θα είναι η Σίσσυ του χρόνου», είπε και άφησε την παρουσιάστρια και το υπόλοιπο πλατό με το στόμα ανοιχτό μιας και εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως η Σίσσυ μπορεί να φύγει από το Open.

Η παρουσιάστρια έμεινε με την ατάκα του κουμπάρου της και βάζοντας τα γέλια προχώρησε την εκπομπή λέγοντας: «Ας ξεκινήσουμε γιατί έγινε αρκετά αμήχανο».