Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: "Οργώνουν" τις παραλίες της Ίου με το σκάφος τους

Οι κοινές διακοπές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της διανύουν την καλύτερη περίοδο καθώς πέρα από το γεγονός ότι είναι τρελά ερωτευμένοι, στα επαγγελματικά δεν πάνε πίσω επίσης.

Η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς από τον Σεπτέμβρη θα την δούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ στην μαγειρική εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται».

Βέβαια, η ίδια μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αποφάσισαν πως θα ήταν πολύ καλή ιδέα να κάνουν άλλη μια απόδραση σε κάποιο νησί προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές πριν επανέλθουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Όπως είναι γνωστό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή την φορά δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τα Insta Stories της όπου φαίνεται να είναι στο σκάφος μαζί με τον σύντροφό της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το νέο τρέιλερ του «Κάτι Ξαναψήνεται»

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς από την νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να την δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια, θα είναι η οικοδέσποινα της μαγειρικής εκπομπής «Κάτι Ξαναψήνεται». Μάλιστα, σήμερα κυκλοφόρησε και το νέτο treiler μετά από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός.

Στο τρέιλερ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφαιρεί το στέμμα και το λαμπερό φόρεμά της, φοράει την ποδιά της και μπαίνει στην κουζίνα. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά “Οι πιο “νόστιμες” αναμετρήσεις έρχονται στον ΣΚΑΪ”.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ του «Κάτι Ξαναψήνεται»

Η πρώτη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη νέα της εκπομπή

Μόλις πριν από λίγη ώρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη νέα της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια πρόκειται να βρεθεί στο «τιμόνι» της νέας εκπομπής του σταθμού, «Κάτι ξαναψήνεται» και η ίδια δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη που επέστρεψε στο κανάλι και που θα αναλάβει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.