Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Τσολάκη η Tζωρτζέλα Κόσιαβα

Και όχι... δεν είναι μόνο γιατί βγήκε σε άδεια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Τσολάκη η Tζωρτζέλα Κόσιαβα

Παρελθόν πλέον είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα από την εκπομπή Καλοκαίρι #Not, που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.. Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε η ίδια η δημοσιογράφος με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί να μην έκανε γνωστό το λόγο που αποχώρησε, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια να μην έκανε καμία αναφορά στο πρόσωπο της στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο εμείς στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έφυγε από το Καλοκαίρι Not, καθώς ξεκίνησε η καλοκαιρινή της άδεια και θέλει λίγες ημέρες να ξεκουραστεί, αφού μην ξεχνάμε πως ακριβώς πριν την Ελένη Τσολάκη, βρισκόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο “Ευτυχείτε”. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που θέλησε να φύγει!

Το τηλεοπτικό μέλλον της Τζωρτζέλας Κόσιαβα μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, η δημοσιογράφος βρίσκεται σε συζητήσεις με το OPEN, με σκοπό να αναλάβει την δική της εκπομπή. Άρα με λίγα λόγια δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Τσολάκη ούτε από Σεπτέμβρη.

Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη Ελένη, ψάχνει άτομα για να την πλαισιώνουν στο πάνελ, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο μόνος που έχει κλείσει για να βρίσκεται στο πλευρό της.

O τσακωμός της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στον αέρα του Καλοκαίρι Not

Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που έφερε αντιδράσεις, χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not, όταν βγήκε μέσω Skype ο Γιώργος Πατούλης και ξεκίνησε συζήτηση σχετικά με τον εμβολιασμό. Μιλώντας για τις παρενέργειες η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά γυναικών που φέρονται να πέθαναν από το εμβόλιο.

«Έχουν υπάρξει άνθρωποι, που έχουν χάσει τη ζωή τους, υπάρχουν πολύ νέες γυναίκες και υγιέστατες που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca, εκείνες δεν ήθελαν, αλλά τις έπεισαν και χάσανε τη ζωή τους. Άρα αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους δεν μπορούμε να τους βάζουμε ότι δεν έγινε τίποτα. Και είστε και γιατρός» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Τι λέτε για τους 4 εκατομμύρια ανθρώπους, που χάσαμε και το 99,9% ήταν ανεμβολίαστοι; Σε αυτούς κάνατε μνημόσυνο πώς χάθηκαν και γιατί; Από την άλλη, επειδή είμαι γιατρός, είστε σίγουρη ότι πέθανε από αυτό που λέτε;» απάντησε ο κ. Πατούλης.

«Εσείς είστε σίγουρος ότι αυτές οι δύο γυναίκες που σας έφερα ως παραδείγματα, δεν έφυγαν επειδή έκαναν τον εμβολιασμό τους;» ανταπάντησε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και πήρε την απάντηση που την έκανε έξαλλη: «Θα σας πω λοιπόν, ότι κάνετε πολύ κακό μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές να λέτε αυτά που λέτε σήμερα και δημιουργείτε τη δυνατότητα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους μέσα από την παραφιλολογία».

«Ποια παραφιλολογία; Εγώ είμαι ανεμβολίαστη γιατί έχω αρκετά αυτοάνοσα. Φοβάμαι μην πεθάνω γιατί έχω μια οικογένεια και έχω να μεγαλώσω ένα μικρό παιδί» είπε με τη σειρά της η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.