Ψυχολογικά φορτισμένη η Ραμόνα Μοροσάνου από το Big Brother

Έδωσε μαζί με άλλους εθελοντές μάχη στις φλόγες με σκοπό να σώσουν 200 σκυλάκια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχολογικά φορτισμένη η Ραμόνα Μοροσάνου από το Big Brother

Στο πλευρό των εθελοντών βρέθηκε η Ραμόνα Μοροσάνου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, με σκοπό να σώσουν 200 σκυλιά που χρειάζονταν άμεσα μεταφορά καθώς κινδύνευαν από τις φλόγες που είχαν περικυκλώσει αρκετές περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια θέλει να δωρίσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κάποιες ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρειάζεται πλέον, καθώς μετακομίζει.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ραμόνας Μοροσάνου

«Μάθαμε πως υπήρχαν 200 σκυλιά που χρειάζονταν βοήθεια, γιατί πλησίαζε φωτιά. Τα μεσάνυχτα μαζευτήκαμε τέσσερα αμάξια και άμεσα πήγαμε προς τα εκεί. ∆εν ξέραμε τι μας περιμένει, η φωτιά ήταν πάνω στον δρόμο. Μας σταμάτησε η Αστυνομία στα διόδια, τους είπαμε πως πάμε να σώσουμε ζώα, περάσαμε και φτάσαμε στα σκυλιά. Η φωτιά ήταν δίπλα στην Εθνική. Πλησιάσαμε πάρα πολύ. Είχαμε σοκαριστεί, γιατί εκεί που δεν υπήρχε φωτιά ξαφνικά γινόταν έκρηξη και άναβε φωτιά», δηλώνει στο «S».

«Γυρίσαμε στις 5 το πρωί - δεν μπορούσες να αναπνεύσεις από τους καπνούς. Ευτυχώς, τα ζωάκια είναι καλά. ∆ώσαμε μάχη για να τα σώσουμε. Το πρώτο βράδυ βρήκαμε μέσω των social media εθελοντές να φιλοξενήσουν τα ζώα. Βρήκαμε μια κοπέλα και την πήραμε τηλέφωνο, γιατί είχε ένα υπόγειο και φιλοξένησε αρκετά. Τη δεύτερη μέρα πήγαμε πάλι στη Βαρυμπόμπη και ξανά όλα ήταν μπλοκαρισμένα, αλλά μεταφέραμε τροφές, πήραμε μερικά ζώα και μετά τα πήγαμε στο λατομείο Γαλατσίου. Ήταν πολύ ευχάριστο, γιατί πολλοί άνθρωποι βοήθησαν»

«Ήμουν πολύ κουρασμένη, γιατί και από τον καπνό δεν μπορείς να αναπνεύσεις... Είμαι τόσο φορτισμένη που μου έρχεται να κλάψω με ό,τι συμβαίνει... Εγώ πάνω από όλα βάζω τον άνθρωπο. Βλέπεις ότι κάποιοι έβγαλαν από την τσέπη τους για νερά, φαγητά, και μπράβο τους. Είναι σπίτι μου η Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι, φύση και ζώα - αυτό είναι το σπίτι μας. Τώρα εγώ μετακομίζω και μπορώ να δώσω οικιακές συσκευές σε όσους έχουν ανάγκη. Σκεφτόμουν να τα πουλήσω, όμως θα τα δώσω σε μια οικογένεια που τα έχει ανάγκη. Προσπαθούμε επίσης να ανοίξει ένας μεγάλος χώρος στα νότια προάστια, για να συγκεντρώσουμε όλα αυτά που υπάρχουν και να βοηθήσουμε και με τους εθελοντές να τα πάμε στα σπίτια που έχουν ανάγκη», καταλήγει.

Πρωταγωνίστρια σε video clip η Ραμόνα μετά το Big Brother

Πρωταγωνίστρια σε video clip είναι η Ραμόνα, μετά το τέλος του Big Brother, όπου είχε συμμετάσχει και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς είχε τσακωθεί πολλές φορές με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στα όρια να πιαστούν στα χέρια.

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή συμμετέχει στο νέο video clip των REC «Blockaro», που κυκλοφορεί. Το σενάριο την θέλει να γνωρίζει τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Άρη Λουμάκη όταν του ζητά να της «χτυπήσει» ένα τατουάζ και εκεί ξεκινά το love story τους.

Να σημειώσουμε πως η Ραμόνα που έχει καταγωγή από τη Ρουμανία, εργάζεται ως beauty artist στην Ελ­λάδα και ως φωτομοντέλο.