Νάντια Μπουλέ: Δημοσίευσε φωτογραφία όπου θηλάζει την κόρη της

Χαμός από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Δημοσίευσε φωτογραφία όπου θηλάζει την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της, καθώς πριν λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Ισαάκ. Η μικρή της που ακόμη δεν έχει 40ρίση, την γεμίζει καθημερινά ευτυχία και αισιοδοξία.

Μπορεί τώρα με το μωρό να έχει φορτωμένο πρόγραμμα, όμως παραμένει ακόμη αρκετά ενεργή τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Με αυτόν τον τρόπο, μοιράζεται διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ κατά την διάρκεια του θηλασμού

Πριν λίγα λεπτά λοιπόν, η Νάντια Μπουλέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την νεογέννητη κορούλα της. Πόζαρε στο φακό κατά την διάρκεια του θηλασμού.

«Το αντίβαρο σε αυτές τις βαριές και μαύρες -στην κυριολεξία- μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της, η παρουσιάστρια που... επιστρέφει στην τηλεόραση με ήδη υπάρχουσα εκπομπή.

Έτσι έχασε όλα τα κιλά εγκυμοσύνης η Νάντια Μπουλέ

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Νάντια Μπουλέ. Μπορεί να έχουν περάσει μόνο 15 μέρες από τον τοκετό, ωστόσο κατάφερε και έχασε σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ και η κόρη της πια αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της. Η ίδια τόσο κατά την περιόδο της εγκυμοσύνης όσο και μετά την γέννα κάνει αρκετές αναρτήσεις και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πάντα.

Όταν πρωτοαποκάλυψε πως έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της, η Νάντια Μπουλέ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν' αυτό, τι ειν' αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ. [τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]».

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε μια νέα της φωτογραφία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια ποζάρει με τις πιτζάμες στην κουζίνα της και όπως φαίνεται έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!