Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν μαζί

Έσκασε η συνεργασία τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν μαζί

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος έχουν αποκτήσει μια ιδιαίτερη φιλία μεταξύ τους. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Μάλιστα πριν λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παίζει κιθάρα και τραγουδά ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Γιορτή». Μάλιστα τους στίχους του τραγουδιού τους έγραψε μαζί με την φίλη του, Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτές οι μέρες Μ άφησαν μόνο με ερωτήσεις… Θα θελα όταν γράφω ένα τραγούδι να μην βασίζεται στο μαύρο και στο γκρι… Όμως αποφάσισα ότι η απάντηση στις ερωτήσεις μου είναι μια: Η αλλαγή είμαι εγώ»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αναστάσιου Ράμμου

Κατερίνα Ζαρίφη: "Με τον Αναστασιο Ράμμο λατρευόμαστε. Τον αγαπώ πολύ"

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εφημερίδα On Time και ξεκαθάρισε μια και καλή τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο.

Στο Just The Two Of Us οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια πολύ καλή χημεία με αποτέλεσμα να ακούγεται πως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους. Οι φήμες "φούντωσαν" όταν έδωσαν φιλιά στο στόμα αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

“Δεν τα έχουμε με τον Αναστάσιο Ράμμο. Λατρευόμαστε και τον αγαπώ πολύ. Για μένα ο Αναστάσης είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ράμμος ζαρίφη

Η ηλικία και καταγωγή του Αναστάσιου Ράμμου

Ο Αναστάσιος Ράμμος στον τελικό του J2us φρόντισε να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό όταν φίλησε live την Κατερίνα Ζαρίφη στο στόμα - δείτε εδώ το βίντεο. Μετά από αυτό το περιστατικό, λοιπόν, οι φήμες για το ότι είναι σε σχέση αυτοί οι δυο φούντωσαν για τα καλά. Μέχρι τώρα ωστόσο κανείς από τους δυο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου 1991, δηλαδή είναι 29 ετών, και διαμένει στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων.

Είναι ένας πολύ τρελός και γενναιόδωρος νέος. Μια από τις επιτυχίες του είναι το παρακάτω τραγούδι: