Γενέθλια για την Άντζελα Δημητρίου - Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της

Και δεν της φαίνεται...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Άντζελα Δημητρίου - Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Άντζελα Δημητρίου και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή της τούρτα που της έκαναν έκπληξη τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που μας έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες με τα περισσότερα κομμάτια της να γίνονται viral, συμπλήρωσε τα 67 χρόνια της, και πόζαρε χαμογελαστή κρατώντας την τούρτα γενεθλίων της.

«Οι ευχές σας με γεμίζουν δύναμη σε κάθε βήμα της ζωής μου… Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου που πρόσφατα έζησε το θρήνος, στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα γενέθλια της Άντζελας Δημητρίου

Λίγα λόγια για την Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής στις 14 Αυγούστου 1954.Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική Κιουρτσάκη. Η έλλειψη χρηματικών πόρων την οδήγησε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία με αποτέλεσμα να μη τελειώσει ποτέ το σχολείο αποφοιτώντας μόνο από το δημοτικό.Η ίδια έχει δηλώσει"Κανείς δεν είναι τέλειος.'Όλοι έχουμε ένα αδύνατο σημείο.

Το δικό μου είναι πως επειδή είχαμε πολλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα σαν οικογένεια επέλεξα να βοηθήσω την οικογένεια μου αντί να μορφωθώ." Μάλιστα μία από τις πρώτες της δουλειές ήταν σε μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής.

Το 1968 στα 14 της ανεβαίνει για πρώτη φορά στο πάλκο όταν την άκουσε ένας ατζέντης ο οποίος τότε προωθούσε μία τραγουδίστρια. Το 1970 εμφανίζεται στο μαγαζί ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ και έτσι ξεκινάει την καριέρα της, ενώ το 1972 αλλάζει το όνομα της σε Άντζελα Δημητρίου. Το 1974 συνεργάζεται με τους Στράτο Διονυσίου, Πόλυ Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Λίτσα Διαμάντη, Μανώλη Αγγελόπουλο και άλλους.

Άντζελα Δημητρίου θύμε παρενόχλησης

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός που πίστεψε στο ταλέντο της Άντζελας Δημητρίου ήταν ο Βασίλης Τσιτσάνης με τον οποίο συνεργάστηκε το 1976 και 1977 στο μαγαζί "Χάραμα"(αξίζει να ειπωθεί ακόμη πως είναι αυτοδίδακτη τραγουδίστρια και τα πρώτα μαθήματα φωνητικής τα ξεκίνησε στα 65 της έτη) ενώ το 1976 γνωρίζει την Κατερίνα Στανίση με την οποία και συνεργάστηκε.

Στη Θεσσαλονίκη πηγαίνει το 1978 όπου την ακούει ένας διευθυντής δισκογραφικής εταιρίας (VASIPAP) και της προτείνει να κάνει την δική της δισκογραφική δουλειά.

Αμέσως το 1978 ηχογραφεί το πρώτο της δισκάκι, το 1979 το δεύτερο ενώ το 1980 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι "Ας ήταν να μπορώ" του Μιχάλη Αρχοντίδη που όμως δεν διακρίθηκε.

Ο τρίτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο Γιατί να 'ρθείς αργά (1980) σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, πουλώντας 50.000 αντίτυπα, ενώ το 1982 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την CBS, νυν Sony Music Entertainment. Τον Μάρτιο του 2004 υπέγραψε κι άλλο συμβόλαια με την Alpha Records.

Από εκεί και πέρα, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη!