Ιβάν Σβιτάιλο: Εξαφάνισε από πάνω του 36 κιλά - "Μαγικό" το πριν και το μετά

Αδιανόητη αλλαγή στο σώμα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιβάν Σβιτάιλο: Εξαφάνισε από πάνω του 36 κιλά -

Ο Ιβάν Σβιτάιλο είναι σίγουρα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και γοητευτικούς άνδρες στην ελληνικής showbiz. Οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι καθημερινές και οι διαδικτυακές του φίλες "τρελαίνονται" στα σχόλια.

Ο χορευτής - χορογράφος όπως φαίνεται ωστόσο πρέπει να άφησε για λίγο στην άκρη την γυμναστική και έβαλε 36 ολόκληρα κιλά, τα οποία βέβαια κατάφερε και έχασε με σκληρή δουλειά. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε μια φωτογραφία μαζί με την ζυγαριά του.

Η ανάρτηση του Ιβάν Σβιτάιλο για τα 36 κιλά που έχασε

«Σήμερα επίσημα αποχαιρέτησα τα 36 κιλά που πήρα και έχασα μέσα σε 2,5 χρόνια. Το σώμα μας είναι πλαστελίνη. Εσυ του δίνεις τη φόρμα. Μη μασάς!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο Ιβάν Σβιτάιλο

Γεννήθηκε το 1985 στη Γιάλτα όπου πέρασε τα πρώτα του χρόνια. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από τη Ρωσία ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Το 1995, σε ηλικία 10 ετών, εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στην Ελλάδα. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες χορευτικές ομάδες με τις οποίες συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, στην Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Χορού της Νίκης Κονταξάκη, μπαλέτο στην Εθνική Λυρική Σκηνή ενώ ήταν υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση. Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο ως χορευτής το 2006.

Το 2008 εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου δούλεψε σαν χορευτής ενώ έκανε σπουδές υποκριτικής στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2011 ξεκινώντας την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό το 2014 από την παρουσία του στην εκπομπή μουσικής θεματολογίας για διασημότητες Just the 2 Of Us στο Mega Channel. Εκεί διαγωνίστηκε μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού.

Το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του δεύτερου κύκλου της κωμικής σειράς Κάτω Παρτάλι υποδυόμενος τον Ρούσο Ρουσουνέλο. Το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του show χορού So You Think You Can Dance στον ANT1. Από τον Μάρτιο του 2019 μέχρι σήμερα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα στον ANT1.