Δούκισσα Νομικού: Η συγκινητική ανάρτηση από τις διακοπές της

Στο νησί του πατέρα της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Η συγκινητική ανάρτηση από τις διακοπές της

Η Δούκισσα Νομικού αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί του πατέρα της στην Σχοινούσα, καθώς βρίσκεται με την αγαπημένη της οικογένεια. Δείτε επίσης την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα καθώς ποσταρε ένα αισιόδοξο κείμενο σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα.

Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη. Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει. Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη. Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε «απέναντι»; Σας στέλνω όλη μου την αγάπη».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ΣΚΑΙ - Η επίσημη ανακοίνωση της

Το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ ανακοίνωσε η Δούκισσα Νομικού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής Super Makeover που παρουσίαζε στην απογευματινή ζώνη.

Η παρουσιάστρια που επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια απουσίας και πάλι στην τηλεόραση, "πάει για άλλα" όπως χαρακτηριστικά είπε, ψάχνοντας πλέον τη νέα της τηλεοπτική στέγη.

Η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού για το τέλος της από τον ΣΚΑΙ

«Ευχαριστώ

Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού κάτω από την φωτογραφία της.