Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη

Άκρως ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη

Τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Ζαμπίδης βρίσκεται σε σχέση με την αγαπημένη του, βέβαια και οι δυο έχουν αποφασίσει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα του.

Στο πρόσωπο της αγαπημένης του Μαρίας έχει βρει τον αληθινό έρωτα ο πρωταθλήτής του kickboxing καθώς και οι δυο περνάνε απίστευτα. Μάλιστα, και οι δυο έχουν στενή σχέση με την γυμναστική μιας και η σύντροφός του εργάζεται στο γυμναστήριο του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Το πρωί της Κυριακής ο ίδιος αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον λογαριασμό του με αφορμή της ονομαστική της εορτή. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: “Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη μου Μαρία!. Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα γι’ αυτή τη σημαντική γιορτή”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης (15 Ιουλίου 1980) είναι Έλληνας αθλητής του κικ μποξ. Είναι κάτοχος 18 παγκόσμων τίτλων και είναι διεθνώς γνωστός με το προσωνύμιο "Iron Mike" (Σιδερένιος Μιχάλης). Έχει στο ενεργητικό του 180 νίκες και 24 ήττες.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου 1980. Ο πατέρας του είναι Έλληνας ποντιακής καταγωγής. Ξεκίνησε από τα έξι του χρόνια τον αθλητισμό με κλασική γυμναστική και συνέχισε με καράτε Shotokan στο οποίο πήρε καφέ ζώνη. Ασχολήθηκε επίσης και με το Μουάι Τάι. Παράλληλα άρχισε Kickboxing και κατέκτησε το πρωτάθλημα Kickboxing Ελλάδος στην κατηγορία Junior. Μετά από αυτό αφιερώθηκε επαγγελματικά στο Kickboxing.

Στα 16 του προτάθηκε για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, έχοντας πετύχει 48 νοκ άουτ επί αντιπάλων σε 60 αγώνες. Στην καριέρα του έχει δώσει πολλούς αγώνες με εντυπωσιακά ποσοστά νικών και νοκ άουτ.

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τα ρινγκ ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Το 2015 ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε τον Αυστραλό Στιβ Μόξον, με ομόφωνη απόφαση των κριτών στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 7.000 θεατές, που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τον Οκτώβριο του 2017 ο Μιχάλης Ζαμπίδης συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή Nomads(Reality Show).

Τον Μάρτιο του 2019 ο Έλληνας πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης επέστρεψε στην ενεργό δράση , και έπειτα από απουσία 3,5 χρόνων, νίκησε τον Βενεζουελανό Αντόνιο Γκόμες σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας