Διπλή χαρά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διπλή χαρά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει ένα «break» καθώς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα λίγο πριν ξεκινήσει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την οικογένειά της βρίσκονται στην Αμοργό απολαμβάνοντας την θάλασσα. Μάλιστα, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ιδιαίτερη για εκείνους καθώς οι δυο της κόρες, η Νάγια και η Μαίρη έχουν την ονομαστική τους γιορτή.

Έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιας και είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram αποφάσισε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες μαζί τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τσιμτσιλή με τις κόρες

Τσιμτσιλή - Με τις κόρες της

Η καλοκαιρινή φωτογραφία με τις κόρες της στα στενά της Αμοργού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την τελευταία περίοδο μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές λίγο πριν επανέλθουν στην ρουτίνα.

Πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια παραμένει στο νησί, την Πάρο. Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή και στα social media όπου αρκετά συχνά δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να δείξει πως περνάει αυτές τις μέρες μια και βρίσκεται προς το παρόν στην Αμοργό.

Η παρουσιάστρια το πρωί του Σαββάτου 14/8 δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη να περπατούν στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Οι διακοπές στην Αμοργό

Αγνώριστη η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Χωρίς άγχος μέχρι τον Σεπτέμβρη, η Σταματίνα δεν σκοπεύει να αποχωριστεί τις χρυσαφένιες ακτές και τον καυτό ήλιο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με την παρουσία της. Κάτι που της λένε γυναίκες, ντόπιες και ξένες, που την πλησιάζουν για να τη χαιρετίσουν και να την ρωτήσουν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην επικαιρότητα.

Πώς διατηρείται σε φόρμα

Μάγεψε την παραλία με τη σιλουέτα της, κάτι στο οποίο συμφωνούν και πολλά σχόλια στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς την -μεταξύ άλλων- και «τούμπανο»! Μυστικό της η συχνή γυμναστική, την οποία τήρησε ακόμα και μέσα στην καραντίνα, αλλά και η σωστή διατροφή που κάνει εδώ και χρόνια. Για πρωινό συνήθως προτιμά ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί, το μεσημέρι επιλέγει πρωτεϊνικά γεύματα (κοτόπουλο, μπιφτέκι ή ψάρι) με πράσινη σαλάτα, ενώ το βραδινό της εμπλουτίζεται συχνά και με κάτι λαδερό. Ενδιάμεσα, κόβει την πείνα της με υγιεινά σνακ, όπως 1 φρούτο εποχής ή 1 μπάρα δημητριακών, προκειμένου να μη μένει ποτέ με άδειο στομάχι. Ωστόσο, ψωμί, τηγανητά, αναψυκτικά και αλκοόλ... απαγορεύονται διά ροπάλου!

Το αγαπημένο της πρωινό

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια απολαμβάνει καθημερινά αυγά με αβοκάντο. Ένα πρωινό που προτείνουν πολλοί διαιτολόγοι καθώς είναι υψηλό σε διατροφικές αξίες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή δίαιτα