Το Twitter ανέστειλε την λειτουργία του λογαριασμού του Κυριάκου Βελόπουλου

Τι έγινε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το Twitter ανέστειλε την λειτουργία του λογαριασμού του Κυριάκου Βελόπουλου

Το Twitter αποφάσισε να μπλοκάρει τον λογαριασμό του προέδρους της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου ενώ η είδηση έγινε γνωστή μέσω του κόμματος «Ελληνική Λύση». Μάλιστα πριν από λίγο καιρό έχασε και τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, κι όπως καταγγέλλει η «Ελληνική Λύση», «δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Την στιγμή που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία τού λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου».

Μάλιστα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη Βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας "χτυπούν". Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση στο Twitter

Λίγα λόγια για τον Κυριάκο Βελόπουλο

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1965 στη Γερμανία, προερχόμενος από αγροτική προσφυγική οικογένεια με καταγωγή από την Καππαδοκία και τον Πόντο.Σε μικρή ηλικία επέστρεψε στην Ελλάδα και αποφοίτησε από το Λύκειο Δενδροποτάμου της Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα σπούδασε στην ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας του «Κέντρου Ελευθέρων Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών» ως υπότροφος.

Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι το 2013 ολοκλήρωσε προπτυχιακές σπουδές και το 2016 μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.Από το 2017 πραγματοποιεί διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

Ως δημοσιογράφος έχει παρουσιάσει διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι πιο γνωστές εκπομπές που έχει συμμετάσχει είναι οι «Ελληνόραμα», «Κόντρα και Ρήξη», «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Extra Channel 3, και «Ανατρεπτικό Δελτίο» στο Alert TV. Εκτός της μητρικής του ελληνικής γλώσσας γνωρίζει ακόμη αγγλικά και γερμανικά.

Είναι παντρεμένος με την Όλγα Πετροπούλου και έχουν μία κόρη.Αδελφός του είναι ο δημοσιογράφος και πρώην υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Βενιέρης.

ΠΗΓΗ