Ατύχημα για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ - Η φωτογραφία στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ατύχημα για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ - Η φωτογραφία στο Instagram

Ο πρώην νικητής του GNTM είχε ένα ατύχημα το απόγευμα της Κυριακής 15/8 την ώρα που ήταν με τους φίλους του για μπάνιο στην θάλασσα ώστε να χαλαρώσει και να απολαύσει το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έκανε μια μεγάλη βουτιά στην θάλασσα όμως τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε φανταστεί καθώς χτύπησε το πρόσωπό του.

Το μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagaram όπου δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του ή από τις δουλειές του. Αυτή τη φορά ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το χτύπημά του.

Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλά πήγε αυτό».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ηρακλή Τσουζίνοφ

Ατύχημα για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ

Μου λένε «θα σου βγάλουμε τα μάτια»

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ο οποίος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του GNTM έδωσε συνέντευξη στο Secret και των Παραπολιτικών και μέσα σε όλα μίλησε για τις απειλές που δέχεται ανά καιρούς μέσα από το διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με τη Μαρινέλα κάνουμε ότι κάνει ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Βγαίνουμε όποτε βρίσκουμε χρόνο, πηγαίνουμε για φαγητό, για μπάνιο… Δεν έχουμε κανονίσει διακοπές. Ίσως πάω Μύκονο, αλλά δεν είμαι party animal. Στη Μαρινέλα θαυμάζω την κατανόησή της προς εμένα, ειδικά στο χώρο μας», λέει ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Για τις θαυμάστριές του, αλλά και τις απειλές που δέχεται, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ λέει: «Δεν έχει έρθει η ηρεμία. Βγαίνω και θέλουν φωτογραφίες, με ρωτάνε, ενδιαφέρονται για μένα. Αυτό που με αιφνιδιάζει είναι ότι φτιάχνουν δικά τους ψεύτικα προφίλ και με απειλούν και μου λένε “θα σου βγάλουμε τα μάτια”. Δεν είναι ρατσιστικά, είναι ως προς τις επιτυχίες μου».

«Θέλω να γίνω ο Αντετοκούνμπο της μόδας στην Ελλάδα»

Λίγο καιρό μετά τη νίκη του στο GNTM 3, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ παραχώρησε συνέντευξη στο In Style και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής θέλει να αφοσιωθεί στη δουλειά του και να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο της μόδας.

Ο Ηρακλής αναφέρθηκε στη σχέση του με την πρώην κοπέλα του - δείτε εδώ τη σπόντα της για τη Μαρινέλα Ζύλα - ενώ ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η φήμη που πήρε απότομα τον έκανε να στραφεί αυτομάτως στη δουλειά του.

Ηρακλής Τσουζίνοφ GNTM

«Ήταν μια τόσο έντονη εμπειρία όλο αυτό, που σκέφτηκα ότι τώρα είναι η στιγμή να αφιερωθώ στα επαγγελματικά μου. Σταμάτησα να νιώθω πράγματα για την κοπέλα μου γιατί άρχισα να δίνω στη δουλειά μου όλη μου την προσοχή.

Θέλω να δουλέψω πολύ στην Ελλάδα, αποκλειστικά ως μοντέλο, να γίνω γνωστός στον χώρο της μόδας. Πώς να σου το πω; Να γίνω ο Αντετονκούμπο της χώρας στον δικό μου χώρο και η δουλειά να είναι οι διακοπές μου», είπε μεταξύ άλλων ο νικητής του GNTM 3.