«Φέτες» οι κοιλιακοί της Μαρίας Ανδρούτσου - Έχει το απόλυτο κορμί στα 51 της

Οι νέες φωτογραφίες με «καυτό» μπικίνι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φέτες» οι κοιλιακοί της Μαρίας Ανδρούτσου - Έχει το απόλυτο κορμί στα 51 της

Τι κι αν η Μαρία Ανδρούτσου έχει φτάσει τα 51; Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποδείξει εδώ και πολύ καιρό πως μπορεί να βάλει κάτω ακόμα και 20άρες με το εκπληκτικό της σώμα.

Πριν από λίγες ώρες, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η Μαρία Ανδρούτσου πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της και φαίνονται ξεκάθαρα οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ανδρούτσου επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα αντίστοιχο στιγμιότυπο μιας και πριν από λίγο καιρό, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάνει τις δουλειές του σπιτιού με το μπικίνι.

Οι νέες φωτογραφίες της Μαρίας Ανδρούτσου

«Σήμερα θα αποδεχτω καθετί γύρω μου όπως είναι, θα αγκαλιάσω όλες τις σκέψεις μου θα τις παρατηρήσω θα δω από πού προέρχονται και θα κρατήσω αυτές που πηγάζουν από τα βάθη του εαυτού μου. εκει που βρίσκεται η πραγματικη ελευθερία ,η γνωση ,η χαρά για την υπαρξη, η αγάπη !! Θα πορευτώ με την βαθιά πίστη ότι είμαι ο δημιουργός της πραγματικότητας μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ανδρούτσου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χάσει τα κιλά της η Μαρία Ανδρούτσου - Και όχι δεν έκανε δίαιτα

«Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

«Όταν ακολουθούσα ένα εντατικό πρόγραμμα επισκεπτόμουν τον γιατρό μου τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είχε διάρκεια 40 λεπτά. Ο γιατρός μού τοποθετούσε ειδικές βελόνες στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στις περιοχές από όπου ήθελα να χάσω βάρος, μεταξύ των οποίων και στην κοιλιακή χώρα. Ο βελονισμός κάνει θαύματα στην κοιλιά, αφού χτυπά την πηγή του προβλήματος, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η θεραπεία με τον βελονισμού ήταν, βέβαια, συμπληρωματική, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην όλη μου προσπάθεια», είχε εξηγήσει.

Παράλληλα ακολουθούσε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Αυτό που τη βοήθησε να χάσει πολλά από τα περιττά κιλά ήταν το γεγονός ότι περιόρισε την ποσότητα φαγητού που έτρωγε το βράδυ. Επίσης, φροντίζει να πίνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό τη μέρα, ενώ αποφεύγει το αλκοόλ και το τσιγάρο. Το μόνο που δεν μπορεί ακόμα να κόψει είναι ο καφές, τον οποίο και χαρακτηρίζει «τη μικρή της απόλαυση». Όσον αφορά το φαγητό, φροντίζει να μαγειρεύει η ίδια τα περισσότερα γεύματά της, ώστε να ελέγχει τα συστατικά και τη διαδικασία παρασκευής τους.