Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό...»

«Δεν ήξερα τι να περιμένω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Μόλις διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό...»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν ένας από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που πέρασε τη δική του περιπέτεια με την υγεία του καθώς πριν από λίγους μήνες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real Life, περιέγραψε πώς βίωσε τον ιό καθώς και την περίοδο της καραντίνας.

Οι δηλώσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τον κορωνοϊό

Νόσησες από κορονοϊό. Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Ευτυχώς πέρασα τη νόσο πολύ ελαφριά. Το αρνητικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι μόλις διαγνώστηκα, φοβήθηκα, δεν ήξερα τι να περιμένω. Πράγμα φυσικό για μια νέα, άγνωστη ασθένεια. Μετά τις πρώτες λίγες ημέρες ησύχασα. Ήταν πολύ καθησυχαστική η αντιμετώπιση από τους ανθρώπους μου. Έχω δυο οικογένειες, η μία βιολογική και η άλλη τα παιδιά στη δουλειά, εμπρός και πίσω από τις κάμερες.

Στάθης Παναγιωτόπουλος κορωνοϊός

Τι είναι αυτό που ανακάλυψες για τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Ότι δεν έχει και τεράστια διαφορά από την προσωπική μου κανονικότητα. Ούτως ή άλλως, δεν είμαι πολύ της εξόδου, πάντα προτιμώ το βιβλίο μου, τη μουσική ή το θέαμα μου. Με ενόχλησε πάρα πολύ΄το ότι δεν μπορούσα να πάω ένα ταξίδι. Έτσι ανακάλυψα ότι πέτρα που δεν κυλάει χορταριάζει. Επίσης, ανακάλυψα πόσο σημαντική και ψυχοθεραπευτική είναι μια θερμή αγκαλιά με έναν άνθρωπο που αγαπάς.

Νόσησε από κορωνοϊό ο Γιάννης Ζουγανέλης

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι» που πρόκειται να ξεκινήσει την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε μέσα σε όλα στα δεινά που έχουν συμβεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον χώρο του θεάτρου.

Πόσο επέδρασε το ενάμισι έτος της πανδημίας τη ζωή σου; Σε στεναχωρεί που έχει πληγεί τόσο πολύ ο χώρος της τέχνης;

Δεινοπαθήσαμε! Κάποιοι εξ ημών ούτε να βιοποριστούν δεν μπορούσαν σωστά. Το έχω ζήσει με συναδέλφους οι οποίοι πτώχευσαν. Περάσαμε πολύ σκληρά. Πέρυσι κάναμε πρόβες δύο μήνες για να ανεβάσουμε μια επιθεώρηση, μια εξαιρετική δουλειά, και δυο μέρες πριν από την έναρξη, μας έκλεισαν.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια πια να μην εργαζόμαστε. Προσωπικά, ήμουν για αρκετά μεγάλο διάστημα στο στούντιο. Πέρασα και κορωνοϊό… Ευτυχώς ήμουν ασυμπτωματικός. Θα έλεγα πως αυτό το διάστημα ανασυγκροτήθηκα ως άνθρωπος. Έκανα ενδοσκόπηση. Πιστεύω ότι η ζωή αλλάζει. Οι άνθρωποι έγιναν πιο σοφοί και ουσιαστικοί.

Πολλοί θεωρούν ότι, μόλις κλείσει αυτό ο κύκλος, θα τα ξεχάσουμε όλα και θα επιστρέψουμε ξανά στην προ COVID καθημερινότητα μας.

Είναι κι αυτό ίδιον του ανθρώπου. Προσωπικά, ωστόσο, εύχομαι να μην το ξεχάσουμε.

undefined