Καλοκαίρι Μαζί: Η απρόσμενη έκπληξη στην Ματίνα Παγώνη

Η αντίδρασή της on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Μαζί: Η απρόσμενη έκπληξη στην Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» όπου μίλησε για τον κορωνοϊό αλλά και την σημασία του εμβολιασμού προκειμένου να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Έτσι, οι καλεσμένοι της εκπομπής θέλησαν να καλημερίσουν την Λοιμωξιολόγο αλλά η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με μια απρόσμενη έκπληξη στον αέρα της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο μουσικός Θέμος Apicos Ρίζος βρέθηκε στο «Καλοκαίρι Μαζί» όπου ερμήνευσε στην Ματίνα Παγώνη το τραγούδι που έγραψε την περίοδο που εμπνεύστηκε λόγω της καραντίνας.

Δείτε παρακάτω την αντίδρασή της Ματίνας Παγώνη

Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα με την Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη συνδέθηκε ζωντανά στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και πριν λίγες ημέρες και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αν τελικά θα συμμετέχει ή όχι στο DWTS.

Η γνωστή γιατρός και πρόεδρος μίλησε για το μέτωπο της πανδημίας αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι το εμβόλιο του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό που άφησε άφωνους τόσο την Ελένη Τσολάκη όσο και τους συνεργάτες της ήταν η αποκάλυψη για το μουσικό χορευτικό σόου που πρόκειται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.

«Ρε παιδιά, έλεος! Στο DWTS θα πάνε αυτοί που πρέπει να πάνε να χορέψουν, που ασχολούνται και πραγματικά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα μας διασκεδάσουν εμάς που θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα τους βλέπουμε, θα παρακολουθούμε και τα λάθη τους, θα κάνουμε κριτική και θα περνάμε και ωραία από το σπίτι μας.

Είναι δυνατόν τώρα εγώ να αφήσω την ιατρική και την κλινική και να πάω στο DWTS; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εγώ δεν έχω χορέψει ποτέ στη ζωή μου, πώς θα χορέψω τώρα; Είναι δυνατόν; Υπάρχει κόσμος για να ασχοληθεί με το DWTS που είναι ταλέντα».