Έδειξε το πρόσωπο της κόρης της η Βάσω Λασκαράκη - Απίστευτη ομοιότητα ανάμεσα σε μαμά και κόρη

Χαμός στο Instagram με τη νέα φωτογραφία της μικρής Εύας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έδειξε το πρόσωπο της κόρης της η Βάσω Λασκαράκη - Απίστευτη ομοιότητα ανάμεσα σε μαμά και κόρη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σπάνιο στιγμιότυπο με το πρόσωπο της μοναχοκόρης της, Εύας.

Η Εύα είναι ο καρπός του έρωτα της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και οι δύο ηθοποιοί δεν επιλέγουν συχνά να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες της μικρής τους.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το ταξίδι που πραγματοποίησε με την μικρή Εύα, λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη με την κόρη της

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Και η Εύα θα το ήθελε πολύ»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, για την κόρη της Εύα αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα.

«Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα κονσεπτ και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι κατάλληλο να γίνουν. Υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό πεδίο. Δεν συμφωνούσαμε και έκρινα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Είναι κάτι ξένο για μένα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω πάλι πίσω, όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχα προτάσεις που δεν αφορούσαν την υποκριτική. Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω. Θέλω να είναι κάτι που είμαι σίγουρη». Όταν είσαι σε ένα σήριαλ, σε ένα θέατρο κρύβεσαι πίσω από ένα ρόλο. Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου. Το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω», δήλωσε αρχικά.

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ.

Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει», εξομολογήθηκε και με αυτή την εμφάνιση διέψευσε πως είναι έγκυος.