Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Ειρήνη Μπαλτά

Δε θα πιστέψετε τι δουλειά κάνει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Ειρήνη Μπαλτά

Η Ειρήνη Μπαλτά αποτελεί μια από τις διαχρονικά αγαπημένες ηθοποιούς στο ανδρικό κοινό, λόγω του ερωτισμού που έβγαζε στις σειρές, όπου έπαιζε, με την ίδια πάντως να έχει κάνει πια στροφή στην καριέρα της, ούσα μακριά από τα φώτα.

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πάντα κρατά χαμηλό προφίλ σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η Ειρήνη Μπαλτά (Ειρήνη Σαλώμη Παπαδογιαννάκη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1993 στη σειρά «Το δις εξαμαρτείν», «Λόλα» με την Άντα Λιβιτσάνου και «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου. Αργότερα έγινε γνωστή από τις ταινίες «Διλλήματα», «Σύνορα αγάπης» και «Ο οργασμός της αγελάδας» σε σενάριο της Όλγας Μαλέα. Μεταξύ άλλων το 1997 ήταν υποψήφια για το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου Ευρωπαίου Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γενεύης, «Stars de Demain».

Η ταλαντούχα ηθοποιός, είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο κύκνος», η οποία ανεβαίνει στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα». Εκεί την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, κι όπως μπορούμε να δούμε, ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ καλά... δείτε πώς είναι σήμερα η Ειρήνη Μπαλτά στο Athensmagazine.gr