Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Επικοινώνησε με τον Νίκο Χαρδαλιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

Επικοινώνησε με τον Νίκο Χαρδαλιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ισχαιμικό επεισόδιο
News 16.08.2021 18:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αγωνία έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη τη Δευτέρα (16/8) ισχαιμικό επεισόδιο και αναγκάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Ο 52χρονος ΝίκοςΧαρδαλιάς το τελευταίο δεκαήμερο βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση λόγω των πυρκαγιών, ενώ είχε να κοιμηθεί επαρκώς το ίδιο διάστημα. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει την περασμένη Πέμπτη είχε εμφανισθεί ιδιαίτερα κουρασμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για να παραιτηθεί.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ μόλις ήταν σε θέση να επικοινωνήσει ο κ. Χαρδαλιάς, είχε συνομιλία και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όσο ο υφυπουργός θα παραμένει στο νοσοκομείο, τα καθήκοντα του συντονισμού στην πολιτική προστασία έχει αναλάβει ο κ. Βασίλης Παπαγεωργίου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του Νίκου Χαρδαλιά

Ο κ.Χαρδαλιάς, τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, αλλά δεν πήγε στον γιατρό, παρά το ιατρικό του ιστορικό. Νωρίτερα σήμερα, ένιωσε και πάλι πόνους και η οδηγία που είχε πάρει τηλεφωνικά ήταν να μεταβεί στο νοσοκομείο άμεσα. Πήρε ένα υπογλώσσιο και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο Αγία Όλγα.

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αφαιρούν τα καθήκοντα του Νίκου Χαρδαλιά;

«Είναι μαχαιριά στην καρδιά...» - «Λύγισε» στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Χαρδαλιάς

Share