Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Βέρτη

Δεσμεύτηκε μέρος της περιουσίας του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Βέρτη

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Βέρτης, καθώς ο τραγουδιστής είδε την περιουσία του να δεσμεύεται για ακόμα μία φορά μετά από την προσφυγή που έκανε κάποιος του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του nassosblog.gr, παρά την κλήτευση του με δικαστικό επιμελητή και επίδοση της κλήσης, στο σπίτι συνεργάτη του, όπου και έχει δηλώσει προσωρινή κατοικία ο τραγουδιστής μιας και τα δυο ακίνητά του στο Πανόραμα Βούλας και στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης τα έχει νοικιάσει, ο Βέρτης δεν παρέστη στη δίκη.

Ο άνδρας αυτός, κατάφερε να εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή απαγόρευσης μεταβολής της νομικής και πραγματικής περιουσίας του αοιδού. Και αναφερόμαστε στα ακίνητα που διαθέτει στο Πανόραμα Βούλας στις οδούς Πίνδου και Δωδώνης αλλά και στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ακόμη για τα δυο αυτοκίνητά του ASTON MARTIN και RANGE ROVER αλλά και μεριδίων των εταιρειών “ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ” ( 51% ) ΚΑΙ “ENTΕRTAINMENΤ PRODUCTIONS IKE” ( 80%), υπό τον όρο της συζήτησης της αγωγής στις 4-10-2021.

Νίκος Βέρτης περιουσία

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης (πραγματικό όνομα: Νικόλαος Αρβανιτίδης) (Χόρινχεμ, 21 Αυγούστου 1976) είναι Έλληνας τραγουδιστής γεννημένος στην Ολλανδία. Το επώνυμο Βέρτης αναφέρεται στα πρώτα βήματα του τραγουδιστή στην πόλη της Βέροιας, και έτσι, μολονότι ήταν Βεροιώτης, το έκανε Βέρτης. Ο Νίκος Βέρτης, εκτός από ερμηνευτής είναι και στιχουργός-συνθέτης και έχει γράψει αρκετά τραγούδια από μικρή ηλικία αλλά πολλά από αυτά έχουν μείνει στο συρτάρι του από δική του επιλογή.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003!

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες μουσικές επιτυχίες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση!

Νίκος Βέρτης βιογραφικό

Τον χειμώνα 2003 - 2004 έρχεται στην Αθήνα όπου συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα στο «Απόλλων» με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία τους μάλιστα σφραγίστηκε με δύο ντουέτα, το «Είμαστε χώρια» και το «Χανόμαστε», δυο ακόμη μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Στην 3η απονομή των βραβείων ΑΡΊΩΝ, ο Νίκος Βέρτης παίρνει το Βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη για το 2003.

Τον Μάιο του 2004 ο Νίκος ξεκινά μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων στο «Ρόδον» της Θεσσαλονίκης οι οποίες παρατείνονται μέχρι και τον Αύγουστο.

Τον Σεπτέμβριο του 2004 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος, «Πάμε ψυχή μου» με τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και αμέσως γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό! Τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Πως τολμάς», το «Θυμάμαι», το «Σε μένα» κ.α. έχουν γίνει επιτυχίες.