Νίκος Χαρδαλιάς: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Οι εξελίξεις με την υγεία του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Χαρδαλιάς: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς οδηγήθηκε εχθές εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Κοντά αυτή την ώρα βρίσκεται και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου η οποία θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στα social media προκειμένου να ενημερώσει ότι είναι όλα καλά με την υγεία του.

Η ανάρτηση της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά

Ανάρτηση συζύγου Χαρδαλιά

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Βασίλης Κικίλιας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα υποστήριξης προς τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο Υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του εξήγησε πως ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πολύ δυνατός και σίγουρα θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την ιστορία.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τον Νίκο Χαρδαλιά

«Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι αγωνιστής και θα βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια της υγείας του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Νίκου Χαρδαλιά

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και αναγκάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου και νοσηλεύεται.

Ο 52χρονος ΝίκοςΧαρδαλιάς το τελευταίο δεκαήμερο βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση λόγω των πυρκαγιών, ενώ είχε να κοιμηθεί επαρκώς το ίδιο διάστημα. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει την περασμένη Πέμπτη είχε εμφανισθεί ιδιαίτερα κουρασμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για να παραιτηθεί.

Ο κ.Χαρδαλιάς, τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, αλλά δεν πήγε στον γιατρό, παρά το ιατρικό του ιστορικό. Νωρίτερα σήμερα, ένιωσε και πάλι πόνους και η οδηγία που είχε πάρει τηλεφωνικά ήταν να μεταβεί στο νοσοκομείο άμεσα. Πήρε ένα υπογλώσσιο και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο Αγία Όλγα.

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».