Κρίστη Καθάργια: Στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του παιδιού της και του Γιώργου Μαυρίδη

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το πάρτι γενεθλίων

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κρίστη Καθάργια: Στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του παιδιού της και του Γιώργου Μαυρίδη

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα 17/8 για την Κρίστη Καθάργια η οποία είχε γενέθλια ενώ στο πλευρό της είχε μόνο αγαπημένα της πρόσωπα. Δυο από αυτά ήταν και ο αγαπημένος της γιος αλλά και ο σύντροφός της, Γιώργος Μαυρίδης.

Η ίδια έκλεισα τα 30 χρόνια ζωής κι όπως ήταν αναμενόμενο το γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο. Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της όπου ποζάρει παρέα με τον Γιώργο Μαυρίδη. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια και ο αγαπημένος της γιος ο οποίος έκλεισε τα έξι χρόνια ζωής.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Κρίστης Καθάργια στο Instagram

Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο Γιώργος Μαυρίδης - Το φαντασμαγορικό βίντεο

Το επόμενη βήμα στη σχέση του αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Μαυρίδης και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια, με την οποία είναι μαζί περίπου δυο χρόνια. Ο τρόπος που γονάτισε ο tatto artist - παρουσιαστής, ήταν βγαλμένος από ταινία.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής. Η Μόλυ και η Τσίχλα - τα σκυλιά του Μαυρίδη - έπαιζαν με τα μπαλάκια που τους πετούσαν. Μέσα σε ένα από αυτά είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε την πρόταση.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου!», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια σε ένα από τα μπαλάκια που άνοιξαν, υπήρχε μέσα το δαχτυλίδι, με την Κρίστη Καθάργια, που είχε τα γενέθλια της πριν λίγες ημέρες, να μένει άφωνη με το που το βλέπει και να συγκινείται. Αμέσως είπε το "ναι"!

Να σημειωθεί ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν από έναν χρόνο, αλλά ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να μοιραστεί τώρα το εν λόγω βίντεο με τους φίλους του στο Youtube.

Το βίντεο με την πρόταση γάμου του Γιώργου Μαυρίδη