Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Ράγισε καρδιές» η Εριέττα Κούρκουλου με την ανάρτησή της για τον πατέρα της

Το τρυφερό βίντεο από μία σπάνια συνέντευξη του αγαπημένου ηθοποιού

«Ράγισε καρδιές» η Εριέττα Κούρκουλου με την ανάρτησή της για τον πατέρα της
News 17.08.2021 15:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τη μεγάλη αδυναμία που είχε στην παιδική της ηλικία για τον αγαπημένο της πατέρα, Νίκο Κούρκουλο, και αυτή τη φορά θέλησε να θυμηθεί δύο λόγια του από μία συνέντευξη που είχε δώσει.

Συγκεκριμένα στην απόσπασμα που δημοσίευσε, ο Νίκος Κούρκουλος μιλάει για τα χρήματα και ξεκαθαρίζει πως δεν τον ενδιαφέρουν καθώς μεγαλύτερη σημασία έχει το πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά του.

Η Εριέττα Κούρκουλου ποστάροντας τα λόγια αυτά του πατέρα της, αρκέστηκε στο να γράψει: «Αγαπώ τον μπαμπά μου».

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, η Εριέττα Κούρκουλου πέρασε πολύ δύσκολες ώρες μιας και οι φωτιές έφτασαν κοντά στο καταφύγιο ζώων της.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τον πατέρα της

«Για εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι...»

Την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη έχει εκφράσει δημόσια αρκετές φορές η Εριέττα Κούρκουλου.

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες. Που θα πάει; θα περάσουν! Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β - χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά. Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία - συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.

Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης - τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.

Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει! Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία - την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.

Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι! Κράτα αυτές τις στιγμές! Θυμήσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχιάζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Έχασα πέντε κιλά σε μια εβδομάδα, μου κόπηκε η περίοδος»

Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί με την ανάρτηση της - «Χάρη σε εσάς εκτίμησα τα πάντα»

Share