Παραμορφωμένη από τις πλαστικές η Πάολα Μπράτσο από τη Σφετερίστρια - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Καμία σχέση με το πώς τη θυμάστε από τη σειρά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παραμορφωμένη από τις πλαστικές η Πάολα Μπράτσο από τη Σφετερίστρια - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

22 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που μπήκε στις ζωές μας η «Σφετερίστρια» ή όπως έγινε γνωστή στο κοινό «Η Παολίνα», η μεξικάνικη σαπουνόπερα που έγινε ανάρπαστη μέχρι και στη χώρα μας. Σήμερα, η πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία υποδύθηκε το διπλό ρόλο της Πάολα Μπράτσο και της Παολίνα, είναι πραγματικά αγνώριστη από τις πλαστικές που έχει κάνει.

Η σειρά έχει μεταδοθεί σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες, & για αυτό και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες τηλενουβέλες της Televisa. Μετά το τέλος της σειράς, υπάρχει και μία συνέχεια με τη μορφή τηλεταινίας με τίτλο "Mas allá de la usurpadora".

Στην Ελλάδα η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999 από την τέως τηλεόραση του ΣΚΑΪ (η οποία μετέπειτα μετατράπηκε σε ALPHA), και στη Κύπρο το 2001 από τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA. Ακολούθησαν επαναλήψεις τις σειράς και από άλλους ελληνικούς σταθμούς όπως το ALTER (2006), το εθνικής εμβέλειας ακόμη - πλέον περιφερειακό Epsilon TV (2014) και από δεκάδες περιφερειακούς σταθμούς της χώρας, ανεξαρτήτως χρονιάς (με κορυφαίο τον περιφερειακό σταθμό West Channel, που εκπέμπει στην Δυτική Μακεδονία).

Η Γκαμπριέλα Σπάνικ, η μεγάλη πρωταγωνίστρια, είχε καταφέρει τότε να ξετρελάνει το αντρικό κοινό με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, ωστόσο σήμερα, η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα στη γυναικάρα που ενσάρκωσε το ρόλο της Πάολα Μπράτσο, ενώ αγνώριστη είναι και η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Εσμεράλντα.

Έτσι είναι σήμερα η Γκαμπριέλα Σπάνικ από τη σειρά «Σφετερίστρια»

Η πλοκή της σειράς

Η Πάολα Μπράτσο είναι παντρεμένη με τον Κάρλος Ντανιέλ Μπράτσο, έναν συμπαθητικό επιχειρηματία, ο οποίος έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον Καρλίτος και τη Λιζέτ. Φυσικά, η Πάολα νιώθει πλήξη με τη ζωή της ως μητέρα και σύζυγος, γι αυτό αποφασίζει να πάει στο Κανκούν με τον εραστή της, τον Λουσιάνο Αλκαντάρα.

Εκεί γνωρίζει την Παουλίνα Μαρτίνεζ που εργάζεται ως καθαρίστρια σ' ένα πολυτελές εστιατόριο κι έχει επωμιστεί το οικονομικό βάρος της συντήρησης της ετοιμοθάνατης μητέρας της.

Η Πάολα εκπλήσσεται από την μεγάλη ομοιότητά τους -είναι πανομοιότυπες- και προσπαθεί να πείσει την Παουλίνα να πάρει τη θέση της στην οικογένειά της, ώστε εκείνη να μπορέσει να δραπετεύσει για να διασκεδάσει με τους εραστές της, όμως η Παουλίνα αρνείται κατηγορηματικά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σ' ένα πλοίο-καζίνο, η Πάολα γνωρίζει τον Αλεσάντρο Φαρίνα, έναν εκατομμυριούχο επιχειρηματία, που εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της και της προτείνει να κάνουν μαζί το γύρο του κόσμου.

Σφετερίστρια σειρά πώς είναι σήμερα

Η Πάολα βρίσκει το τέλειο πρόσχημα για να φύγει με τον Αλεσάντρο και να υποχρεώσει την Παουλίνα να την αντικαταστήσει. Μάλιστα, ο Αλεσάντρο, για να δείξει στην Πάολα ότι μαζί του θα έχει τα πάντα, της χαρίζει ένα βραχιόλι με σμαράγδια και μπριγιάν, κι εκείνη χρησιμοποιεί το κόσμημα ως το μέσο για να πιέσει την Παολίνα να δεχτεί την αντικατάσταση, προσποιούμενη ότι της το έκλεψε.

Η Παουλίνα πέφτει στην παγίδα και δέχεται ν' αντικαταστήσει την Πάολα, υπό το βάρος του θανάτου της μητέρας της και της εγκατάλειψής της από τον μνηστήρα της, τον Οσβάλντο. Και κάπως έτσι γίνεται η "Σφετερίστρια", η νέα Πάολα Μπράτσο, χωρίς να την πάρει κανείς είδηση, αν και εκπλήσσονται από την ξαφνική αλλαγή της 'Πάολα', που στην πραγματικότητα είναι η Παουλίνα, η οποία ξεκινα να προσπαθεί ν' αλλάξει όλους όσους την απεχθάνονται (την Πάολα), ιδιαίτερα την Εστεφανία, την αδελφή του Κάρλος Ντανιέλ, η οποία πάντοτε γνώριζε για την κρυφή σχέση που διατηρούσαν η Πάολα κι ο Γουίλι (ο σύζυγος της Εστεφανία).

Ο Ροντρίγκο κι η Πατρίσια (αδελφός και κουνιάδα του Κάρλος Ντανιέλ αντίστοιχα) ούτε κι εκείνοι την ανέχονται, και παρότι ο Ροντρίγκο πάντα φέρεται σκληρά στην Πάολα, η Πατρίσια, για ν' αποφύγει τα προβλήματα με την οικογένεια, της φέρεται φυσιολογικά.