Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το νέο τηλεοπτικό βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα

Έτοιμος για τη νέα του εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το νέο τηλεοπτικό βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να μιλήσει για το νέο του τηλεοπτικό βήμα με την εκπομπή που θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Νάταλι Κάκκαβα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόταν με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, έσπευσε να του στείλει τις ευχές της, σχολιάζοντας την ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

«Καλή μας αρχή, καλή αρχή σε όλους με υγεία, καλές ειδήσεις(μακάρι…)και χαμόγελα! #ολα_γκουντ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει: «Μου λείπεις ήδη! Να σκίσετε !!!!».

Ο παρουσιαστής από τη μεριά του απάντησε στην αγαπημένη του φίλη: «κορίτσι μου γλυκό και εμένα».

Γρηγόρης Γκουντάρας Κατερίνα Καινούργιου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Big Brother και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα

Ο Μεγάλος Αδελφός… ανακαινίζει το σπίτι του και προσθέτει νέα στοιχεία προετοιμάζοντας το έδαφος για μια πιο απαιτητική και περιπετειώδη version του παιχνιδιού αφού οι αποστολές φέτος θα δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών και θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το Captain’s Room γίνεται ένα υπερπολυτελές δωμάτιο όπου ο εκάστοτε αρχηγός θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα προνόμια.

Με συνεχείς εκπλήξεις, ανατροπές και ευρηματικές δοκιμασίες το BIG BROTHER έχει σκοπό να προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο studio τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.Η διαδικασία επιλογής του φετινού cast είναι στην τελική ευθεία!

Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother