Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οργισμένη η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά - «Ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας»

«Δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται»

Οργισμένη η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά - «Ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας»
News 17.08.2021 20:05
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται από εχθές (16/8) στο νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, με την κατάσταση της υγείας του να είναι βελτιωμένη. Η κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά, αποφάσισε να απαντήσει με αποστομωτικό τρόπο σε κάποιον που θέλησε να κάνει ένα πολύ αρνητικό σχόλιο για τον πατέρα της.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δέχθηκε μεγάλη κριτική τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης με τις πυρκαγιές. Μάλιστα ο ίδιος ξέσπασε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε και ξεκαθάρισε πως η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Σε μία ανάρτηση που έγινε στο Facebook, κάποιος σχολίασε για το επεισόδιο που έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Να κι ένα ευχάριστο. Άντε καλά ξεκουμπίδια». Το σχόλιο αυτό εξόργισε την κόρη του υφυπουργού, Ιωάννα, η οποία απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Το σχόλιο της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Χαρδαλιά στην ανάρτησή της.

Νίκος Χαρδαλιάς κόρη

Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς οδηγήθηκε εχθές εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Κοντά αυτή την ώρα βρίσκεται και η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου η οποία θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στα social media προκειμένου να ενημερώσει ότι είναι όλα καλά με την υγεία του.

Ανάρτηση συζύγου Χαρδαλιά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επικοινώνησε με τον Νίκο Χαρδαλιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

«Είναι μαχαιριά στην καρδιά...» - «Λύγισε» στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Χαρδαλιάς

Share