Έξαλλος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Η οργισμένη ανάρτηση

Τα έβαλε άσχημα με τον Μητσοτάκη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Η οργισμένη ανάρτηση

Μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας στην Βόρεια Εύβοια, αφού πίσω της άφησε ανυπολόγιστες ζημιές με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να είναι στην πρώτη γραμμή από την πρώτη κιόλας στιγμή για να κάνουν τα αδύνατα δυνατά.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την λάθος συνεισφορά στους πυροσβέστες.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό ήταν όλο κι όλο το γεύμα των πυροσβεστών σήμερα στην Εύβοια. Μια συσκευασία σπανακόρυζο που δεν την τρώνε ούτε τα σκυλιά. Αυτό είναι και το ευχαριστώ της πολιτείας πρωθυπουργέ κύριε Μητσοτάκη! Εάν θέλετε να μάθετε που κατέληξε θα σας το γράψουμε εμείς. Στα σκουπίδια. Δεν το έφαγε κανένας! Εντυπωσιακό; Καθόλου! Την ώρα που εσείς- εμείς καταβροχθίζαμε τα φιλέτα, τις συναγρίδες και τις αστακομακαρονάδες εκείνοι έπεφταν να κοιμηθούν τις ελάχιστες ώρες που άλλαζε η βάρδια τους με άδειο στομάχι επειδή τα σκουπίδια που τους προσέφερε η πολιτεία ως γεύμα ήταν για πέταμα! Ένα πιάτο άθλιο σπανακόρυζο… Ντροπή μας.».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Ανάρτηση - Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Αυτά έβλεπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και έγινε έξαλλος

"Τσακίζει" κόκαλα η μητέρα της Βαλεντίνας, της μικρής που η φωτογραφία της μέσα από το αμάξι και ανάμεσα στις φλόγες της Εύβοιας, να κλαίει, έγινε viral σε όλη την Ευρώπη. Η ίδια περιέγραψε στο STAR τις τραγικές στιγμές που έζησε η οικογένεια της.

«Βλέπαμε τις φλόγες, ήμαστε απέναντι. Και λέω στον άντρα μου: Πάμε, φεύγουμε, ας καεί το σπίτι, ας καούν τα πάντα», σχολιάζει. «Φύγε εσύ, μου είπε. Λέω: Δεν σε αφήνω, θέλω να φύγουμε μαζί», αναφέρει η μητέρα της Βαλεντίνας, με το μικρό κορίτσι να ακούγεται να λέει «κάηκε όλο, φοβήθηκα».

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει, «έριξαν νερό γύρω γύρω. Μόλις έριξαν νερό ήρθε πιο κοντά η φλόγα. Από εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα, έφυγα απέναντι και έκλαιγα, ούρλιαζα, έπιανα τα μαλλιά μου, το παιδί μου έκλαιγε».

Να σημειωθεί πως το σπίτι της οικογένειας της μικρής Βαλεντίνας σώθηκε από την φωτιά.