Επικό περιστατικό για την Κατερίνα Ζαρίφη - Τα «συγχαρητήρια για τον γιο της»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επικό περιστατικό για την Κατερίνα Ζαρίφη - Τα «συγχαρητήρια για τον γιο της»

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τα άτομα τα οποία έχει άπλετο χιούμορ καθώς οι ατάκες της που λέει έρχονται η μια μετά την άλλη. Μάλιστα η ίδια είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες στιγμές της.

Αυτή τη φορά έγινε ένα αρκετά ιδιαίτερο περιστατικό κι η ίδια θέλησε να το μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε ένα instagram story, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε κάτι που της έτυχε.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας της είπε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια για τον γιο σου». Εννοείται η Κατερίνα Ζαρίφη δεν έχει κάποιον γιο οπότε κι εκείνη το αντιμετώπισε με το χιούμορ της.

Η ίδια είπε: «Σε άλλα νέα και για να ευθυμήσουμε λιγάκι, πριν από λίγο ένας κύριος μού είπε ‘Κατερίνα, συγχαρητήρια για τον γιο σου’ Άρα, το πρήξιμο ήταν από γέννα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν μαζί

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος έχουν αποκτήσει μια ιδιαίτερη φιλία μεταξύ τους. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Μάλιστα πριν λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παίζει κιθάρα και τραγουδά ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Γιορτή». Μάλιστα τους στίχους του τραγουδιού τους έγραψε μαζί με την φίλη του, Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτές οι μέρες Μ άφησαν μόνο με ερωτήσεις… Θα θελα όταν γράφω ένα τραγούδι να μην βασίζεται στο μαύρο και στο γκρι… Όμως αποφάσισα ότι η απάντηση στις ερωτήσεις μου είναι μια: Η αλλαγή είμαι εγώ»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αναστάσιου Ράμμου

Κατερίνα Ζαρίφη: "Με τον Αναστασιο Ράμμο λατρευόμαστε. Τον αγαπώ πολύ"

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εφημερίδα On Time και ξεκαθάρισε μια και καλή τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο.

Στο Just The Two Of Us οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια πολύ καλή χημεία με αποτέλεσμα να ακούγεται πως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους. Οι φήμες "φούντωσαν" όταν έδωσαν φιλιά στο στόμα αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

“Δεν τα έχουμε με τον Αναστάσιο Ράμμο. Λατρευόμαστε και τον αγαπώ πολύ. Για μένα ο Αναστάσης είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και το καλύτερο παιδί που έχω γνωρίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ράμμος ζαρίφη