Νέα αρχή για τον Λάκη Λαζόπουλο μετά το θάνατο της γυναίκας του

«Τώρα γράφω μια καινούργια σειρά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέα αρχή για τον Λάκη Λαζόπουλο μετά το θάνατο της γυναίκας του

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» του Open, με σύνδεση μέσω Skype όπου μέσα σε όλα ανακάλυψε πως γράφει μια καινούργια τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό διαγνώστηκε με θρόμβωση μετά από τον εμβολιασμό του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα γράφω μια καινούργια σειρά 12 επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω γι’ αυτήν. Είναι κωμική σειρά. Μια ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικάνους που ζουν στην Αστόρια και με έναν τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στη Μυτιλήνη, απ’ ότι φαίνεται αυτό θα είναι το μέρος, και συνεχίσουν τη ζωή τους»

Ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Θα έχει πολλή πλάκα το συμβάν που τους αναγκάζει να γυρίσουν πίσω. Πιθανώς θα υπάρχουν και ξένοι ηθοποιοί, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή θα ελληνοαγγλικά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο της συζύγου του ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο θάνατος της συζύγου του, Τασούλας, τον γονάτισε και όπως είχε πει και ο ίδιος βρήκε παρηγοριά σε ένα μόνο πράγμα, την ζωγραφική. Ο Λάκης Λαζόπουλος στο παρελθόν είχε δηλώσει:

«Προσπαθώ να βρω ένα σημείο προς το οποίο να κατευθυνθώ και το μόνο που βρίσκω να μ’ ενδιαφέρει πραγματικά είναι η ζωγραφική… έχω την ανάγκη να αποσυρθώ, να πάω στην Πάρο, να ηρεμήσω και να ζωγραφίζω». Η επιθυμία του αυτή παίρνει πλέον σάρκα και οστά καθώς ο γνωστός καλλιτέχνης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα ζωγραφικά του έργα, κατά την διάρκεια έκθεσης που θα φιλοξενηθεί στη στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Νάουσα της Πάρου , από τις 4 έως τις 16 Αυγούστου.

«Μια τυχαία συνάντηση» είναι ο τίτλος της έκθεσης αυτής η οποία θα περιλαμβάνει έργα του Λάκη Λαζόπουλου και του Απόστολου Χαντζαρά, δύο καλλιτέχνες με διαφορετική πορεία αλλά κοινή επιθυμία την ανάγκη τους να εκφραστούν μέσα από τη ζωγραφική.

Οι δυο τους θα βρίσκονται στον χώρο της γκαλερί την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης από τις 20.30 το βράδυ. Θα συνομιλήσουν μέσα από τα έργα τους για πράγματα διαφορετικά, και ίσως αντιθετικά, που όμως συνδέονται με έναν διαλεκτικό τρόπο, που διαμορφώνει την ζωή όλων μας: από την μια μεριά, η απώλεια, η οδύνη, το κενό και η υπέρβασή τους. Υπέρβαση που γίνεται δυνατή μέσα από τη μνήμη, που μετουσιώνεται σε εικόνα. Από την άλλη, η καταφυγή σε ήρωες μυθικούς που μάχονται και νικούν, η αναζήτηση της ομορφιάς και της αθανασίας. Η διαρκής αναζήτηση, η χαρά της δημιουργίας σε έναν όλο και πιο σκοτεινό κόσμο, βρίσκει τον δρόμο προς το φως, την ευφορία και την ομορφιά που προσφέρει απλόχερα το ελληνικό καλοκαίρι.

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που αποτελούν τον συνεκτικό ιστό της συνομιλίας αυτών των τόσο διαφορετικών καλλιτεχνών, που όμως έχουν τον ίδιο στόχο: τη συμφιλίωση με το πεπερασμένο της ανθρώπινης φύσης με την ανάγκη της να υπερβεί τον εαυτό της.