Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παίρνει εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ξέφυγε τον κίνδυνο και επιστρέφει σπίτι

Παίρνει εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς
News 18.08.2021 13:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δύο μέρες μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του έχοντας πλέον ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε προσέλθει στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, στην οποία του τοποθετήθηκαν 2 στεντ.

Με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή στο σπίτι ο υφυπουργός εξήχθη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Νίκος Χαρδαλιάς ισχαιμικό επεισόδιο

Οργισμένη η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρίσκεται από εχθές (16/8) στο νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, με την κατάσταση της υγείας του να είναι βελτιωμένη. Η κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά, αποφάσισε να απαντήσει με αποστομωτικό τρόπο σε κάποιον που θέλησε να κάνει ένα πολύ αρνητικό σχόλιο για τον πατέρα της.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δέχθηκε μεγάλη κριτική τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης με τις πυρκαγιές. Μάλιστα ο ίδιος ξέσπασε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε και ξεκαθάρισε πως η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Σε μία ανάρτηση που έγινε στο Facebook, κάποιος σχολίασε για το επεισόδιο που έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Να κι ένα ευχάριστο. Άντε καλά ξεκουμπίδια». Το σχόλιο αυτό εξόργισε την κόρη του υφυπουργού, Ιωάννα, η οποία απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Χαρδαλιά στην ανάρτησή της.

Νίκος Χαρδαλιάς κόρη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επικοινώνησε με τον Νίκο Χαρδαλιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

«Είναι μαχαιριά στην καρδιά...» - «Λύγισε» στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Χαρδαλιάς

Share