Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Σκάρλετ Γιόχανσον

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Σκάρλετ Γιόχανσον

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η αγαπημένη χολιγουντιανή ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της αγαπημένης ηθοποιούς, Κόλιν Τζοστ, ο οποίος σύμφωνα με το Page Six, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Ridgefield Playhouse, στο Κονέκτικατ, είπε: «Έχουμε ένα μωρό, είναι συναρπαστικό».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα με την απόφασή να κάνει μήνυση στην Disney.

Σκάρλετ Γιόχανσον έγκυος

Ο Κόλιν Τζοστ, 36 ετών, είναι αμερικανός κωμικός, ηθοποιός και κειμενογράφος. Γράφει τα κείμενα για τη δημοφιλή σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live» από το 2005 και συμπαρουσιαστής του σκετς «Weekend Update». Η Γιόχανσον, 34 ετών, ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράϊαν Ρέινολντς και τον δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ, με τον οποίο έχουν μια κόρη, τη Ρόουζ που γεννήθηκε το 2014. Αυτός είναι ο πρώτος γάμος για τον Τζοστ.

O μυστικός γάμος της Σκάρλετ Γιόχανσον με τον Κόλιν Τζοστ

Έναν χρόνο μετά την αναγγελία των αρραβώνων τους, τον Μάιο του 2019, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω πανδημίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ευτυχές γεγονός της επίσημης ένωσης της σταρ του «Black Widow» και του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή του «Saturday Night Live» ανακοινώθηκε μέσα από το instagram το φιλανθρωπικού οργανισμού Meals On Wheels America.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε μία κλειστή τελετή με τους οικείους και τους αγαπημένους τους, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC. Επιθυμία του ζευγαριού είναι να βοηθήσουν να γίνει η διαφορά για τους ευάλωτους ηλικιωμένους κατά την διάρκεια αυτής της τόσο δύσκολης περιόδου, υποστηρίζοντας το @mealsonwheelsamerica», αναφέρει η ανάρτηση, με την οποία το ζευγάρι ζητά από τους θαυμαστές να κάνουν δωρεές.

Το ζευγάρι, γνωστό και ως ScarJost, συναντήθηκε πρώτη φορά το 2006 στο γνωστό late show. Εκείνη ήταν καλεσμένη κι εκείνος ένας σεναριογράφος στα πρώτα του βήματα, όταν συνεργάστηκαν -με επιτυχία- σε ένα σκετς παρωδία του «My Super Sweet Sixteen» του MTV.