Πάμε Δανάη: Αυτή θα είναι η ομάδα που θα έχει δίπλα της η Δανάη Μπάρκα

Η επίσημη ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Αυτή θα είναι η ομάδα που θα έχει δίπλα της η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα πρόκειται να επιστρέψει από τη νέα σεζόν με την εκπομπή της, Πάμε Δανάη στο Mega και μόλις πριν από λίγο, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποια θα είναι η ομάδα που θα έχει στο πλευρό της.

Από την εκπομπή έχει ήδη αποχωρήσει ο Απόστολος Ρουβάς, ενώ η ομάδα της Δανάης Μπάρκα έχει σημειώσει αρκετές αλλαγές με το μόνο που παραμένει σταθερός να είναι ο Άρης Καβατζίκης.

Μαζί του θα είναι και η Δέσποινα Καμπούρη, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό καθώς και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για το Πάμε Δανάη

«Μετά από ένα δύσκολο και απρόβλεπτο καλοκαίρι, θα είμαστε τον χειμώνα μαζί να τον περάσουμε με χαμόγελο, αλήθεια, ταξίδια και χαρά. Με καλή παρέα, όλα είναι ευκολότερα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την εκπομπή της

«Η φετινή σεζόν μου αφήνει μια υπέροχη γεύση. Θα ήμουν αχάριστη να έλεγα κάτι διαφορετικό. Ήταν μια όμορφη εμπειρία και γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Στην αρχή ήταν τρομακτικό, αλλά αν δεν το διογκώσεις είναι πολύ απλό.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μπορώ να σου πω ότι μαζί μου θα είναι ο Άρης Καβατζίκης και ότι το “Πάμε Δανή!” πάει για δεύτερη χρονιά. Όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το κανάλι, αλλά δεν μπορούσα να μην το πω.

Υπήρξαν στιγμές που με έπαιρνε από κάτω, όχι σε σχέση με την εκπομπή και το κανάλι. Υπήρχαν στιγμές που με πλήγωναν τα σχόλια που διάβαζα, όχι μόνο από δημοσιογράφος, αλλά από ανθρώπους».

Για την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή της είπε: «Δεν μπορώ να το χρεωθώ ως επιτυχία. Επιτυχία ήταν ότι κάποιος αισθάνθηκε άνετα σε αυτό το περιβάλλον. Το υπόλοιπο είναι της Ζέτας και της δύναμής της. Ήταν μια σημαντική και δύσκολη στιγμή».

Η Ναταλία Γερμανού τη χαιρέτησε στο τέλος, λέγοντας: «Να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι με όποιον αγαπάς», με τη Δανάη να της απαντά: «Άντε».