Πολύ δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως το σπίτι της αδερφής του στα Βίλια υπέστη ζημιές από τη φωτιά.

Συγκεκριμένα, ο πρώην εργένης εξήγησε πως η φωτιά μπήκε στο σπίτι ωστόσο οι πυροσβέστες κατάφεραν να τη σβήσουν. Ακόμα δεν έχουν υπολογιστεί οι φωτιές ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος, φάνηκε να είναι έξαλλος στην ανάρτηση που έκανε, ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε για τη συμμετοχή του στο Bachelor.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Ξανά καίγονται τα Βίλια. Όλος τυχαίως! Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου διατηρούν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στην περιοχή που για πρώτη φορά το επισκέφθηκα φέτος. Οι Πολωνοί πυροσβέστες εχθές έσβησαν την φωτιά καθώς έμπαινε στο σπίτι!

Δε γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς ακόμα! Και σήμερα είδαν τους εμπρηστές στο ίδιο σημείο να βάζουν φωτιά και τους κυνήγησαν! Αυτές τις πληροφορίες μου έδωσε η αδερφή μου που μίλησε με κάτοικο της περιοχής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος Βίλια

«Ψευτοσελέμπριτις βγάλτε φώτο στις φωτιές να το παίξετε Τσακ Νορις»

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στους celebrities που υποτίθεται, σύμφωνα με τον ίδιο, νοιάζονται για τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης δημοσίευσε 3 stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στα οποία επιτίθεται σε αυτούς που κοινοποιούν φωτογραφίες από τις πυρκαγιές, μόνο και μόνο για να μαζέψουν followers και να δείξουν πως είναι ευσυνείδητοι.

Επίσης, τα βάζει και με την κυβέρνηση, αποκαλώντας τους πάντες άχρηστους, τονίζοντας πως δεν υπάρχει πλέον καμία προστασία για τους πολίτες αλλά και τους πυρόπληκτους.

Ξέσπασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ξέσπασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανάρτηση

Ξέσπασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τις φωτιές