Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποζάρει με τον αγαπημένο της πατέρα - Η ανάρτηση στο Instagram

Το βίντεο από τις κοινές διακοπές τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποζάρει με τον αγαπημένο της πατέρα - Η ανάρτηση στο Instagram

Αυτό το διάστημα η Αντελίνα Βαρθακούρη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα προκειμένου να κάνει ένα «break» από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ώστε να γεμίσει μπαταρίες για την ερχόμενη σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς, αφού δημοσιεύει αρκετά συχνά προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές χαράς με τον πατέρα της.

Ο μπαμπάς και η κόρη έκαναν μια βόλτα στην θάλασσα κι όπως ήταν λογικό την στιγμή απαθανάτισε η Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπαμπάς και κόρη».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Ευτυχισμένες στιγμές πέρασαν 14/8 στο σπίτι τους, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, καθώς η κόρη τους Μελωδία είχε τα γενέθλια της. Το ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και δεν χορταίνει να περνάει χρόνο μαζί τους.

Στο σπίτι τους διοργάνωσαν ένα όμορφο party γενεθλίων και η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα.

Η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα γενέθλια της κόρης της

«Σαν χθες μου φαίνεται που την είδα να γεννιέται, να παίρνει την πρώτη της ανάσα και την κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου…το πρώτο μου παιδί! Χθες η Μελωδία μου έγινε 11 ετών και είμαι τοοοόσο περήφανη για εκείνη. Να είσαι ευτυχισμένο παιδί μου, να αγαπηθείς στη ζωή σου όπως σου αξίζει, να αγαπάς με πάθος και να μην τσιγκουνεύεσαι την αγάπη, κυρίως όμως να είσαι καλός άνθρωπος…όλα τα υπόλοιπα θα δουλέψεις και θα τα δημιουργήσεις…την ανθρωπιά σου όμως και το χαμόγελό σου μην τα χάσεις ποτέ για κάνεναν γιατί στο τέλος αυτά μένουν.

Χρόνια πολλά Μελωδία μου! Υγεία και αγάπη για όλα τα παιδιά της γης…λίγη παραπάνω όμως σε εκείνα που πέρασαν δύσκολα αυτό το καλοκαίρι και στις οικογένειες τους! Καλή Παναγία σε όλους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία θα επιστρέψει ανανεωμένη στον ΣΚΑΙ με καινούρια εκπομπή.