Απίστευτο "άδειασμα" στο The Bachelor - «Δεν με έπεισαν με τα χρήματα! Μειώνουν τις γυναίκες»

Αν δεν είχε αρνηθεί την πρόταση που του έκαναν από το ριάλιτι, αυτός θα ήταν ο επόμενος Έλληνας εργένης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο

Εκτός του Αλέξη Παππά που είναι ο νέος Έλληνας εργένης και ήδη έχει συνευρεθεί με παίκτριες, πρόταση για το The Bachelor είχε δεχθεί και πρόσωπο που βλέπαμε σε καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Αυτός άδειασε το The Bachelor

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαϊδη, ο οποίος έκραξε το ριάλιτι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TV O Clock” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, αποκαλύπτοντας το λόγο που αρνήθηκε την πρόταση της παραγωγής.

Από τις προτάσεις που σου έγιναν, όπως αυτή του Alpha για να γίνεις ο νέος Bachelor, υπήρξε κάποια στιγμή που μετάνιωσες για το όχι σου;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω που είπα όχι σε ένα πρότζεκτ που κατά τη γνώμη μου δεν κρατάει σωστές ισορροπίες μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου φύλου. Σε σημείο, μάλιστα, που φαίνεται ότι μειώνει τις γυναίκες. Γι’ αυτό δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό. Θέλω να κάνω ποιοτικά πράγματα στη ζωή μου και τα χρήματα δεν είναι το παν. Οι 100.000 ευρώ ή όσα χρήματα και να μου πρόσφεραν, δεν θα με έπειθαν να σπάσω τους ηθικούς φραγμούς μου.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Στον αέρα βγήκε πριν μερικά λεπτά το επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά. Μπορεί να μην το περιμέναμε, ωστόσο είναι υπερπαραγωγή! -δείτε εδώ και την πρώτη φωτογραφία του Αλέξη από τα γυρίσματα-.

«Μια φορά κι έναν καιρό, στη μέση του πουθενά κι εκεί που δεν το περιμένεις, η ζωή θα σου χαρίσει έναν αναπάντεχο έρωτα. Όπως στο σινεμά… Αλλά για να τον ζήσεις, θα χρειαστεί να παλέψεις για τα θέλω σου και να γίνεις η ηρωίδα της ιστορίας σου.

Γιατί η αγάπη είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο. Και ο έρωτας… το πιο μαγικό παραμύθι που γράφτηκε ποτέ».

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθέτησε το σύγχρονο παραμύθι της αγάπης μέσα στο οποίο οι γυναίκες του σήμερα είναι οι ηρωίδες της δικής τους ιστορίας και σαν βγαλμένες από ένα αφήγημα παλιό σαν παραμύθι, διεκδικούν και προχωράνε στον δρόμο που αυτές χαράζουν.

Ο μυθικός κόσμος του έρωτα, όπως αποτυπώνεται διαχρονικά σε αφηγήματα, αλλά με ένα αναπάντεχο twist στην πλοκή και τους ήρωες, ζωντανεύει μαγικά μέσα από μία ονειρική και παραμυθένια ατμόσφαιρα γεμάτη αληθινά συναισθήματα.

Ένας πρίγκιπας επιστρέφει στον πύργο του. Παραμυθένιες φιγούρες, σύγχρονα κορίτσια σαν αερικά, περνούν από δωμάτιο σε δωμάτιο, αναζητώντας τον. Ένα μήλο, ένα ζευγάρι γοβάκια, ένας καθρέπτης, ρολόγια… διαπερνάνε το γυάλινο φράγμα της οθόνης, δίνουν το στίγμα των ιστοριών που αγαπήσαμε. Ο πρίγκιπας έχει αποκοιμηθεί στο βασιλικό κρεβάτι. Το πολύτιμο τριαντάφυλλο, έμβλημα της παντοτινής του αγάπης, βρίσκεται σε μια προθήκη στο προσκέφαλό του. Οι κοπέλες θέλουν να τον ξυπνήσουν, να τον αγγίξουν, να ζωντανέψουν τις αισθήσεις του. Ο Πρίγκιπας ξυπνά! Και μαζί του, η γλυκιά προσδοκία ενός αληθινού έρωτα.

Στη β΄σεζόν του The Bachelor, 21 γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, διεκδικούν τον «πρίγκηπα», θέλοντας να κερδίσουν το πολύτιμο τριαντάφυλλο του έρωτά του, σε ένα σύγχρονο παραμύθι. Εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, την παραμυθένια ηρωϊδα που θα «κλέψει» το μυαλό και την καρδιά του, για να ταξιδέψουν μαζί με τα φτερά του έρωτα στο πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής τους.

Το κινηματογραφικό τρέιλερ του The Bachelor αποδίδει όλα τα όμορφα συναισθήματα του show που επιστρέφει στον Alpha, μαζί με τη μαγεία της αγάπης!