Η κόρη του Πασχάλη Τερζή πόζαρε με μπικίνι - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Γιάννας

Δεν την έχετε δει έτσι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η κόρη του Πασχάλη Τερζή πόζαρε με μπικίνι - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Γιάννας

Η Γιάννα Τερζή αυτή τη περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς θέλει να κάνει ένα «break» ώστε να απολαύσει την θάλασσα και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιας και είναι ενεργή. Της αρέσει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μπικίνι κι όπως φαίνεται έχει ξεκάθαρα ένα καλλίγραμμο σώμα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Γιάννας Τερζή

Η εξομολόγηση της Γιάννας Τερζή για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της - «Λόγω υποθυροειδισμού...»

Μια από καρδιάς εξομολόγηση έκανε η Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν αποφάσισε να μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της. Η τραγουδίστρια που πρόσφατα βίωσε το πένθος, αναφέρθηκε στον υποθυροειδισμό.

Συγκεκριμένα, αναρτώντας μια φωτογραφία της με εσώρουχα μέσα από το σπίτι της, πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, όσον αφορά το βάρος.

Η ανάρτηση και η εξομολόγηση της Γιάννας Τερζή για τα κιλά της

«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.

Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”! Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία έχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις απ’ τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιάννα Τερζή μάχη με τα κιλά λόγω υποθυροειδισμού