Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής της

Έτοιμη να ξαναμπεί στην κουζίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής της

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή της, «Ώρα για φαγητό». Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της εκπομπής.

«ΩΡΑ για μαγειρική! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προσκαλεί για δεύτερη σεζόν στην πολύχρωμη κουζίνα της στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου τα σπιτικά μαγειρέματα αναβαθμίζονται σε γαστρονομική εμπειρία.

Τα πρωινά της τηλεοπτικής χρονιάς που μας πέρασε, η Αργυρώ ετοίμαζε τα υλικά της, έπαιρνε τις κουτάλες της, άναβε την κουζίνα και τον φούρνο της, και με χαμόγελο και κέφι για δημιουργία, μας παρουσίασε περισσότερα από 540 πιάτα, στα 180 επεισόδια της εκπομπής. Τα νόστιμα μυστικά της αγαπημένης μας μαγείρισσας παρακολούθησε το 17,4% τηλεθεατών στο σύνολο του κοινού, δίνοντας στην εκπομπή την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Αυτό είναι το τρέιλερ της εκπομπής της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

«Η μαγειρική και το φαγητό για μένα δεν έχει ώρα. Ξεκινάει από νωρίς το πρωί και με φέρνει κοντά σε αρώματα, γεύσεις, ιδέες, μα πάνω απ’ όλα κοντά σας. Μια σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης που ξεκινάει από την κουζίνα μου για να φτάσει στο δικό σας πιάτο, στην πιο ωραία ώρα, την ώρα για φαγητό», ακούγεται να λέει η ίδια στο τρέιλερ.

Λίγα λόγια για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο όπου από μικρή ασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση.

Τελειώνοντας το σχολείο, μετακομίζει για δύο χρόνια στην Αθήνα, για να σπουδάσει Design. Από το 1991, επιστρέφει στην Πάρο όπου ασχολείται επαγγελματικά πλέον, με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Το 1996 ανοίγει το πρώτο εστιατόριο, "Παπαδάκης" στη Νάουσα της Πάρου, το οποίο λειτουργεί έως το 2004.

Την ίδια χρονιά μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και το 2005 ξεκινάει τη λειτουργία του το Εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι, στο οποίο εργάζεται ως Executive Chef έως και σήμερα.

Στην Αθήνα άρχισε και η καριέρα της στην τηλεόραση, σαν παρουσιάστρια στη μαγειρική ζώνη εκπομπών, που μέχρι τότε είχε αποσπασματικό χαρακτήρα. Την ίδια περίοδο αναπτύσσει την ιστοσελίδα της. Το 2012-2013 διδάσκει μαγειρική στην Le Monde.