Θυμάστε την Μπέτυ από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες; Μεγάλωσε αλλά έμεινε ίδια

Έτσι είναι σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θυμάστε την Μπέτυ από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες; Μεγάλωσε αλλά έμεινε ίδια

Όλοι θυμόμαστε εκείνο το χαριτωμένο κοριτσάκι που υποδυόταν την κόρη του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου στην επιτυχημένη σειρά “Λατρεμένοι μου Γείτονες”. Ωστόσο, από το τελευταίο επεισόδιο έχουν περάσει 11 περίπου χρόνια και οι πρωταγωνιστές έχουν μεγαλώσει πολύ. Όπως για παράδειγμα η μικρή Λυδία που σήμερα μοιάζει με μοντέλο

Η Μπέτυ ωστόσο, όσον ήταν παιδιάκι είχε χαρακτηριστική ομορφιά, ενώ τα μαλλιά της ήταν εκείνα που την ξεχώρισαν και έμενα αποτυπωμένη στο μυαλό των τηλεθεατών. Πως είναι λοιπόν σήμερα η Νεφέλη Κανάκη;

Τότε ήταν 9 χρονών και σήμερα έχοντας ενηλικιωθεί είναι ολόκληρη κοπέλα! Τα μαλλιά της τα έχει αφήσει ίδια, ενώ ούτε και στο πρόσωπο έχει μεγάλες διαφορές.

Έτσι είναι σήμερα η Μπέτυ από τους Λατρεμένους γείτονες

Μπέτυ από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες σήμερα

Λίγα λόγια για την σειρά

Λατρεμένοι μου γείτονες είναι μία ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2007-2009, που δημιουργήθηκε από τον Πάνο Αμαραντίδη, την Έλενα Σολωμού και τον Κώστα Βαζάκα και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel από τις 11 Οκτωβρίου του 2007 μέχρι τις 18 Ιουνίου του 2009. Το σενάριο της σειράς βασίζεται σε αυτό της ισπανικής κωμωδίας Mis adorables vecinos που δημιούργησαν οι Manuel Ríos San Martín, Nacho Cabana, César Vidal Gil, Chus Vallejo και Pablo Barrera και προβλήθηκε από το 2004 μέχρι το 2006 από το τηλεοπτικό δίκτυο Antena 3. Τη σκηνοθεσία της σειράς επιμελήθηκε ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή δύο οικογενειών που ζουν σε διπλανά σπίτια και έχουν εντελώς διαφορετικές καταβολές. μορφωτικό επίπεδο και συνήθειες. Οι Λατρεμένοι μου γείτονες προβλήθηκαν για δύο τηλεοπτικές σεζόν και αποτελούνται συνολικά από 53 επεισόδια. Ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου του 2007 και ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου του 2008 σε 28 επεισόδια. Παρόλο που η σειρά είχε ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, δύο από τους πρωταγωνιστές της ο Γιώργος Κωνσταντής και η Αριέττα Μουτούση καθώς και ο σεναριογράφος της σειράς Πάνος Αμαραντίδης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από αυτή. Εξαιτίας της αποχώρηση του ενός εκ των δύο βασικών ζευγαριών της σειράς, η ιστορία του δεύτερου κύκλου αλλάζει με προσθήκη ενός νέου πρωταγωνιστικού ζευγαριού. Το σενάριο του δεύτερου κύκλου ανέλαβαν η Έλενα Σολωμού και ο Κώστας Βαζάκας. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου του 2008 ενώ η σειρά ολοκληρώθηκε οριστικά στις 18 Ιουνίου του 2009.

Μετά την ολοκλήρωσή της η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη από το ίδιο κανάλι σε ετήσια βάση.