Ευχάριστες εξελίξεις με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Επιστρέφει με την εκπομπή της στη νέα σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστες εξελίξεις με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά που έζησε με την απώλεια του καλού της φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Καραϊβάζ, η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει για τη νέα σεζόν στο Star και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την εκπομπή της.

Το trailer της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», για 7η χρονιά στο Star, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν …

Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής… Συνεχίζουμε με αλήθειες γιατί ακόμη και τα πιο δύσκολα ομορφαίνουν με αγάπη και αλληλεγγύη.

«Ας γεμίσουμε και αυτή την τηλεοπτική σεζόν τον διάφανο κόσμο μας με φως, συναίσθημα, πολύτιμες στιγμές. Και πάνω απ’ όλα, με αλήθειες». Παρέα με τη Ζήνα Κουτσελίνη!

Μαζί της θα βρίσκεται, η ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, που αποτελείται από τους Εύη Γιαρκιά, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατή Λημνιό, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Στέργιο Σαμαρτζή, Σπύρο Σιγούρο, Γιώργο Σόμπολο, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη. Και πάλι φέτος στην ομάδα της εκπομπής ο Νίκος Νικόλιζας.

Αυτή τη σεζόν, η εκπομπή ενισχύεται με τον δικαστικό ρεπόρτερ με πολύχρονη πορεία, Δημήτρη Δαμιανό, την καταξιωμένη αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, τον έγκριτο και αποκαλυπτικό δημοσιογράφο και εκδότη Πέτρο Κουσουλό και τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη, ο οποίος εγκαινιάζει στο Star ένα νέο επαγγελματικό κύκλο, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην περιφερειακή τηλεόραση.

Όλα θα είναι και φέτος στο φως. Ο κόσμος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», χωράει μόνο αλήθειες. Και θέλει όλους εσάς, συνοδοιπόρους σε ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι.

«Αυτή η χρονιά ήθελε πολύ τσαγανό»

Την τελευταία της εκπομπή στο Αλήθειες με τη Ζήνα πραγματοποιήσε πριν λίγο καιρό η Ζήνα Κουτσελίνη, με την ίδια να είναι αρκετά συγκινημένη.

Η παρουσιάστρια έριξε αυλαία έχοντας στο πλευρό της την σύζυγο του Γιώργου Καραιβάζ, η οποία συγκλόνισε με τις δηλώσεις της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και αποχαιρέτησε το κοινό με ένα όμορφο και τρυφερό μήνυμα.

«Τίτλοι τέλους λοιπόν για αυτή τη σεζόν μια εκπομπή αγκαλιάς γεμάτης αγάπης από εμάς για τον Γιώργο που θα συνεχίσει να μην ξημερώνει ημέρα που να μην κάθεται σε όποια καρέκλα του πλατό ο Γιώργος μας, να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το κανάλι, το Star, τον κύριο Πάνο Κυριακόπουλο πρόεδρο του Ομίλου, αλλά και την οικογένεια Βαρδινογιάννη μου μας τιμά όλα αυτά τα χρόνια και ανανεώνουμε κάθε χρόνο αυτή τη σχέση αγάπης και αγκαλιάς.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη που όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι στο έργο της και αγκαλιαστήκαμε εκατέρωθεν, την ευχαριστώ πολύ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια τεράστια αγκαλιά για εμάς. Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που δεν μας εγκαταλείψατε ούτε μια στιγμή και στα δύσκολα και στα εύκολα και πιστέψτε με αυτή η χρονιά ήθελε πολύ τσαγανό. Ήθελε μεγάλη δύναμη να μην σε πάρει το βαρίδι από κάτω, αλλά εσείς ήσασταν οι συνοδοιπόροι μας. Εις το επανιδείν».