Παίκτης του Power of Love θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Λίγο καιρό μετά τον γάμο του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παίκτης του Power of Love θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του βιώνει ένας παίκτης που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Power of Love, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι.

Πριν από λίγο καιρό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του και πριν από μερικές ώρες με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Αυτός ο πρώην παίκτης του Power of Love θα γίνει μπαμπάς

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδάκι του, καρπό του έρωτά του με την αγαπημένη του Δανάη Παναγιώτου με την οποία παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο.

«Είναι η στιγμή που δεν έχεις λόγια να περιγράψεις πως νιώθεις..Αυτό που θέλω να πω είναι πως νιώθω ευλογημένος για την γυναίκα που έχω δίπλα μου και διπλά ευλογημένος που θα μου χαρίσει το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω στην ζωή μου..Πολλά περισσότερα στο βίντεο που ανεβαίνει σήμερα στο YouTube Τι πιστεύετε ότι θα είναι; Αγόρι ή Κορίτσι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του

Στιγμές ευτυχίας βιώνει ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος παντρεύτηκε στις 22 Μαΐου με την αγαπημένη του, Δανάη Παναγιώτου.

Μπορεί ο ίδιος να μην βρήκε την αγάπη μέσα στο ριάλιτι ζευγαριών, ωστόσο ο Παναγιώτης βρήκε τον έρωτα στα μάτιας της πανέμορφης Δανάη, την οποία επίσης γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Τhe Voice”, το 2018.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Παναγιώτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μερικές τρυφερές φωτογραφίες από το άλμπουμ του πρόσφατου γάμου του που έγινε στην Κύπρο και της δεξίωσης που ακολούθησε.

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 4

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 3

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του 2

Power of Love - Παναγιώτης Θεόφιλος το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του