Ανακοινώθηκε - Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του Πρωινού

Το έκανε γνωστό συνεργάτης των παρουσιαστών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε - Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του Πρωινού

Το Πρωινό επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και ενώ το κανάλι δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ένας συνεργάτης των παρουσιαστών ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Ο λόγος για τον Πέτρο Συρίγο, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται για μία ακόμα χρονιά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Γενικά μέχρι στιγμής έχουμε δει πως θα γίνουν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας του Πρωινού, ωστόσο περιμένουμε να δούμε και τη σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Τότε θα κάνει πρεμιέρα το Πρωινό

«We are back. Μια επιτυχημένη συνταγή δύσκολα την αλλάζεις!!Έτσι κι εμείς δίνουμε ραντεβού για δεύτερη χρονιά με την @fayskorda και τον @gliagas κάτω από τη στέγη του @ant1tv. Απο τις 6 Σεπτεμβρίου θα βρίσκομαι στη κουζίνα του @toprwino_ant1 για να μοιραστώ μαζί σας λαχταριστές και ολοκαίνουριες συνταγές. Είστε έτοιμοι; Are you ready for season 2?», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πέτρος Συρίγος.

Το πρόσωπο που "έκλεψε" η Φαίη Σκορδά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το Πρωινό

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1 θα είναι άκρως ανανεωμένη με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να έχουν "κλέψει" πρόσωπο από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αφού το πάνελ τους θα είναι διαφορετικό.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βρίσκεται ήδη εκτός σταθμού, αλλά και μετά την αποχώρηση της Νάνσυς Παραδεισανού, οι ιθύνοντες έψαξαν για νέα πρόσωπα που θα καθίσουν δίπλα από το τηλεοπτικό δίδυμο.

Όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου, το πάνελ θα είναι ολιγομελές αφού το περσινό πείραμα με την Κόνι Μεταξά και τον Δημήτρη Μοθωναίο απέτυχε. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι θα υπάρξουν αλλαγές και πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τεργιάκης είναι ο πρώτος που έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο ενώ στην ομάδα θα προστεθεί η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στο Πρωινό ΑΝΤ1 η Φωτεινή Πετρογιάννη